Frontend Developer/Interaction Designer | Bo på Åland

Frontend Developer/Interaction Designer

Vi söker nu till vårt kontor i Mariehamn eller Stockholm.

Frontend Developer/Interaction Designer till Team UI/UX

Arbetet med frontend inom Crosskey har expanderat och vi behöver förstärka vårt gäng med en Frontend Developer/Interaction designer för att ta an nya utmaningar. Vill du vara med oss på resan att skapa en ny grund för hur vi jobbar med frontend? Tycker du om att utveckla samt jobba med att ta fram förslag på lösningar (UCD) och samtidigt bidra med nya förbättringsförslag som blir verklighet?

Din profil

Vi söker dig som har en Högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kompetens. Du är införstådd med olika typer av ramverk som används inom utveckling av Frontend och UX-arbete.

Som person tar du ansvar och kan omsätta kundens behov till genomförbara lösningar från början till slut. Du drivs av att automatisera flöden och är van vid versionshantering i det dagliga arbetet. Du är en entusiastisk person och som vill vara med och driva utvecklingsprojekt och förändringar. Du har ett affärsmässigt sätt med fokus på både kvalitet och mål. För att bli framgångsrik i denna roll krävs även att du är kommunikativ, nätverkande samt engagerad. Du uttrycker dig flytande i tal och skrift på engelska.

Du kommer att ingå i team UI/UX med produktägare, arkitekt, utvecklare och produktspecialist och utveckla våra kanaler inom frontend. Tillsammans jobbar ni för att nå gemensamma mål. Har du erfarenhet/kunskaper inom t.ex., HTML5, CSS, JavaScript, Angular, Ionic, Automated testing, Security, REST APIs, JIRA, Scrum, etc.

Vad vi kan erbjuda dig

Hos oss blir du en del av ett gäng som präglas av professionalism, gemenskap, öppenhet och genuint engagemang. Vi erbjuder dig en kul och utmanande arbetsplats i ett nytänkande företag där våra anställda står i fokus. På Crosskey jobbar vi med frihet under ansvar där du får jobba i en öppen och flexibel miljö tillsammans med drivna och kunniga kollegor. Vi arbetar med den modernaste tekniken och har som mål att tillsammans utveckla de bästa produkterna för våra kunder.

Låter detta intressant och utmanande? Sänd in din intresseanmälan! Intervjuer sker löpande. Har du frågor kontakta gärna Karl Borenius alternativt HR Manager Monika Sigmark.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Sänd din intresseanmälan via vår hemsida https://www.crosskey.fi/sv/arbeta-hos-crosskey/

Sista ansökningsdag
06.11.2020
Kontakta

Karl Borenius, Delivery Manager BIPS, karl.borenius@crosskey.fi, 0407644397
HR Manager Monika Sigmark, monika.sigmark@crosskey.fi, 0407178456

Crosskey Banking Solutions Ab, Elverksgatan 10, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax