Frontend developer | Bo på Åland

Frontend developer

Vi söker nu dig som vill vara med och skapa en ny digital kundupplevelse, där våra kunder kan teckna försäkring och även utföra alla sina försäkringsärenden helt digitalt. Brinner du för webben och vill du vara med i ett engagerat team? Alandia söker nu en

Frontend developer

Vi söker dig som förstår hur kunden tänker, du som ser det kunden ser, du som vill skapa den bästa kundresan samtidigt som kunden får rätt information vid rätt tillfälle. Som person är du alltid nyfiken på nya möjligheter och kan självgående framföra de bästa lösningarna för dina intressenter. I rollen som Frontend developer kommer du att samarbeta med online- och webbteamet samt de övriga inom IT avdelningen.

Om dig

För den här rollen tänker vi att du har en eftergymnasial utbildning, högskola eller liknande. Vi ser gärna att du har 3-4 års erfarenhet av att arbeta med webutveckling, samt arbetat med Wordpress eller motsvarande CMS. Utöver Wordpress bör du även vara kunnig inom html, javascript, css, bootstrap, REST samt integrationer och med enkelhet förstå hur man integrerar och kopplar ihop olika onlinetjänster.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper även inom User experience och kan skapa både wireframes, mockups och prototyper. Erfarenhet kring digital identifiering och digital betallösningar i både Sverige och Finland är meriterande.

Vad vi erbjuder

Om du väljer att bli en del av oss kommer du bli en del av ett entusiastiskt team med mycket skratt. Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö med möjlighet att arbeta på distans och vi tror på att skapa ytterligare värde till organisationen genom att uppmuntra till personlig kompetensutveckling.

Vi erbjuder dig spännande utmaningar i en flexibel och serviceinriktad organisation som har sikte på att bli den ledande europeiska sjöförsäkringsspecialisten För att kunna uppnå det målet har vi i fokus att arbeta utifrån våra värdeord engagerad, driven och ansvarsfull.

I den här rollen kommer du att rapportera till vår CIO Henrik som sitter på Åland.

Övrigt

Placering är Mariehamn, Helsingfors eller Stockholm.

Närmare upplysningar om tjänsten får du av CIO Henrik Linderbäck. Urvalet sker löpande så skicka gärna din ansökan med CV så snart som möjligt.

Alandia Försäkring är ett växande försäkringsbolag fokuserat på marin-, transport och fritidsbåtsförsäkringar. Med över 80 års erfarenhet erbjuder vi de bästa sjöförsäkringslösningarna och skadeservicen till våra kunder på ett engagerat och ansvarsfullt sätt. Med vårt huvudkontor på Åland och kontor i Helsingfors, Stockholm och Göteborg sysselsätter vi cirka 130 experter. Mera information finns på www.alandia.com.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
12.12.2021
Kontakta

CIO Henrik Linderbäck, 018-29640, henrik.linderback@alandia.com

Alandia Försäkring / Mariehamn, Ålandsvägen 31, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax