Försäljare, Varuboden City | Bo på Åland

Försäljare, Varuboden City

Vi söker en entusiastisk försäljare, som vill utveckla sig, för fast anställning. Arbetstiden är 30 h/vecka.

Till dina arbetsuppgifter som försäljare hör bland annat att betjäna kunder, kassa-arbete, plocka upp varor i hyllorna och göra produktpresentationer och att kontrollera datum. Efter introduktionen känner du till de produkter och tjänster vi erbjuder.

Vi i Varuboden på Åland erbjuder dig en intressant och mångsidig arbetsuppgift inom kundtjänst. Vi önskar att du kan få mer kunskap och att du kan gå vidare i karriären utgående från dina intressen och förmågor.

Vi tar hand om vår personal genom att erbjuda bland annat motions-, kultur- och välmåendeförmån och omfattande företagshälsovårdstjänster. Dessutom får du Finlands mest omfattande personalförmåner.

För att lyckas i din arbetsuppgift förväntar vi av dig ett energiskt, kundorienterat förhållningssätt, ett initiativrikt, noggrant och ansvarsfullt arbetssätt, samt tidigare erfarenhet från butiksbranschen. Vi söker en person som också är entusiastisk och vill utveckla sig i arbetet.

För oss är det viktigt med bra stämning i arbetsgemenskapen och därför ser vi att förmåga att jobba i team och glimten i ögat är viktiga förutsättningar för att lyckas. En god fysisk kondition underlättar arbetet eftersom du under dagen går mycket. Dessutom förväntar vi att du är färdig att jobba i varierande arbetsskift under butikens alla öppettider. Tidigare erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter ses som merit.

Vi framskrider med rekryteringsprocessen redan under ansökningstiden så lämna in din ansökan så snabbt som möjligt men senast på 19.12.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt avtal
Arbetets varaktighet
fast anställning
Lön
enligt kollektivavtal
Sista ansökningsdag
19.12.2021 - 12:00
Kontakta

Enhetschef Jarna Kunnas, 010 762 6214, jarna.kunnas@sok.fi

Varuboden på Åland Ab, , 22100 MARIEHAMN

Site by Strax