Fondadministratör | Bo på Åland

Fondadministratör

Är du intresserad av fonder och placeringar?

Ålandsbanken är en utmanare i bankvärlden och vi väcker uppmärksamhet för vårt vinnande sätt att bygga kundrelationer. Ålandsbanken Fondbolag Ab är ett dotterbolag till Ålandsbanken Abp. Bolaget förvaltar och administrerar Ålandsbankens egna utbud av placeringsfonder.

Vi söker nu en FONDADMINISTRATÖR.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt, intressant och utmanande arbete som fondadministratör i Mariehamn. Tjänsten är ett moderskapsvikariat på ett år med möjlighet till förlängning, tillträde sker under april månad eller enligt överenskommelse.

Du kommer att ingå i ett team på 5 personer som ansvarar för fondernas dagliga värdering och andelsvärdeberäkning. Till arbetsuppgifterna hör avstämningar av värdepappersaffärer och innehav, likviditets- och valutahantering, samt rapportering till kunder, samarbetsparter och myndigheter. I arbetet ingår även övriga administrativa uppgifter och deltagande i utvecklingsprojekt. Då vi är en liten grupp som arbetar tätt tillsammans önskar vi att du är en lagspelare som gärna rycker in där det behövs.

Vi söker dig som gillar siffror och har arbetat flitigt med Excel under din utbildning eller i ditt tidigare arbetsliv. Intresse och förståelse för kapitalmarknaden och olika värdepapper är meriterande, liksom kunskaper i finska. Vi önskar att du som person är flexibel, ansvarstagande och noggrann i ditt arbete.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
april eller enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Vi behandlar ansökningarna löpande, så tveka inte utan skicka in din ansökan genom länk: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=182&departmentId=21463&ProjectId=176944&MediaId=5

Sista ansökningsdag
25.02.2020
Kontakta

Fondbolagets VVD Jonas Donner eller HR-specialist Marie Löfström, 020 429 011

Ålandsbanken Abp, Nygatan 2, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax