Florist / trädgårdsmästare / växtskötare | Bo på Åland

Florist / trädgårdsmästare / växtskötare

Rosenblads Ab består av "Rosenblads Trädgårdsbutik" , en komplett trädgårsbutik i Mariehamns utkant samt "BlomsterTing", en fräsch blomsterbutik i Maxinge, Ålands största köpcentrum.

Till våra butiker söker vi nu Ansvarig florist, trädgårdsmästare och växtskötare

Vi söker:

- FLORIST med utbildning eller lång arbetserfarenhet som florist. Du ansvarar för hela snittblomssidan med allt från order/beställning,hantering samt det viktigaste av allt; att skapa åt våra kunder! Tjänsten är på heltid, kräver stort eget engagemang samt att du periodvis kan jobba i ett högt tempo där kunden alltid ska stå i fokus.

- TRÄDGÅRDSMÄSTARE med bred kunskap och erfarenhet av växter & försäljning framförallt till småhusägare. Att kunna inspirera och vägleda kunden till bra val just för dom är en självklarhet så vi värdesätter stor social kompetens samt att du är flexibel och arbetsvillig. Heltid.

- VÄXTSKÖTARE med stort intresse för växter, dess skötsel och behov. Att du är ordningsam och strävar efter att skapa vackra växtmiljöer och exponeringar är en självklarhet. Har du dessutom en trädgårdsmästarutbildning eller motsvarande kunskaper är det ett stort plus. Heltid/deltid.

Till samtliga tjänster är flytande svenska ett krav. Att du är positiv, samarbetsvillig och serviceminded ser vi som en självklarhet.

Så till er som har kompetensen och är seriöst intresserade, SÖK NU. Vi behandlar ansökningarna efterhand & räknar med att tillsätta tjänsterna februari/mars och samtliga tjänster startar senast i april 2021.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Välkommen med din fritt formulerade ansökan och löneanspråk till;

mulle@rosenblads.ax

Sista ansökningsdag
28.02.2021
Kontakta

Mulle Eriksson, mulle@rosenblads.ax

Rosenblads Trädgårdsbutik, Parkstigen 6, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax