Eltekniker

ACS-Infinity Ab Oy söker INSTALLATIONSTEKNIKER.

ACS är ett nytänkande och innovativt företag inom automations-, laddnings-ochenergiteknikbranschen. Vi sammanställer de bästa produkterna på marknaden till en välfungerande helhetslösning för den specifika kunden. Med vår breda erfarenhet inom el, automation och förnyelsebar energi vill vi garantera våra kunder ett professionellt utfört arbete och en utmärkt och flexibel kundservice.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för energiteknik och installationsarbete. Föredragningsvis har du redan några års erfarenhet av branschen och har lämplig utbildning på andra stadiets eller högskolenivå. Vi ser att praktisk arbetserfarenhet inom området är en förutsättning för att självständigt klara av arbetet. Elektrikerbehörighet samt erfarenhet av att installera värmepumpar ses till stor fördel.

Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer främst att arbeta med installationsarbete för värmepumpar, men också solcellsanläggningar samt laddningsutrustning för elfordon. Även vanliga elinstallationer kan förekomma. Ditt arbetsområde är huvudsakligen koncentrerat till fältet och täcker hela Åland samt vid behov Stockholmsregionen och Åboregionen.

Hos oss får du möjligheten att växa och utvecklas i din roll samt erfara tillväxten och internationaliseringen av ett starkt framåtsträvande företag inom en stark framtida bransch. Vi uppskattar egenskaper såsom noggrannhet, punktlighet, uppriktighet samt individuellt ansvarstagande. Du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och får gärna sätta din individuella prägel på jobbet inom givna ramar. Vi sätter stor vikt vid frihet under ansvar i arbetet och möjligheten till att självständig ta hand om kunder och projekt.

Språkkunnighet är till fördel, då vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Norden och även längre. Vi värdesätter möjligheten att resa i jobbet samt flexibla arbetstider under intensivare projektarbeten.

Lön enligt överenskommelse.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
enligt överenskommelse, prövotid 6 månader
Arbetstid
varierande tider vid projektarbeten
Kontakta
Vi hoppas vi har väckt ditt intresse och att du hör av dig med din ansökan, CV samt löneanspråk till Projektansvarige Kristoffer Pomrén, 044 042 2649, kristoffer.pomren@acs-energy.com
ACS-Infinity Ab Oy Ltd, Torggatan 5, vån. 4, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax