Eltekniker

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för energiteknik och installationsarbete. Föredragningsvis har du redan några års erfarenhet av branschen och har lämplig utbildning på andra stadiets eller högskolenivå. Vi ser att praktisk arbetserfarenhet inom området är en förutsättning för att självständigt klara av arbetet. Elektrikerbehörighet samt erfarenhet av att installera värmepumpar och solcellsanläggningar ses till stor fördel.

Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer främst att arbeta med installationsarbete för värmepumpar, men också solcellsanläggningar samt laddningsutrustning för elfordon. Även vanliga elinstallationer kan förekomma. Ditt arbetsområde är huvudsakligen koncentrerat till fältet och täcker hela Åland samt vid behov Stockholmsregionen och Åboregionen.

Hos oss får du möjligheten att växa och utvecklas i din roll samt erfara tillväxten och internationaliseringen av ett starkt framåtsträvande och kraftigt växande företag inom en stark framtida bransch. Vi uppskattar egenskaper såsom noggrannhet, punktlighet, uppriktighet samt individuellt ansvarstagande. Du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och får gärna sätta din individuella prägel på jobbet inom givna ramar. Vi sätter stor vikt vid frihet under ansvar i arbetet och möjligheten till att självständig ta hand om kunder och projekt.

Din erfarenhet, prestationsförmåga och kompetens avspeglas i lönen. Språkkunnighet är också till fördel, då vårt verksamhetsområde sträcker sig över hela Norden och även längre. Vi värdesätter möjligheten att resa i jobbet samt flexibla arbetstider under intensivare projektarbeten.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse, fortast möjligt
Skicka ansökan till
Sista ansökningsdag
30.11.2019
Kontakta

Vi hoppas vi har väckt ditt intresse och att du hör av dig fortast möjligt med din ansökan, CV samt löneanspråk till Teknisk chef Kristoffer Pomrén: kristoffer.pomren@acs-energy.com, tel. +358 (0)44 042 2649.

ACS-Infinity Ab Oy Ltd, Torggatan 5, vån. 4, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax