Elevassistent till Strandnäs skola | Bo på Åland

Elevassistent till Strandnäs skola

VÅR VERKSAMHET

I Mariehamn finns tre grundskolor, Strandnäs skola med årskurserna 1-9, Övernäs skola med årskurserna 1-9 och Ytternäs skola med årskurserna 1-6. Mariehamns skolor har under de senaste PISA-mätningarna uppvisat resultat i världsklass. Strandnäs skola är en 1-9 skola med 502 elever.

Vi söker nu:

1 st elevassistent tillsvidare

KOMPETENS

Vi söker dig som sätter eleven i fokus, kan bemöta olika elever och anpassar ditt arbete efter dem. Du är en flexibel lagspelare, förtrogen med modern teknik och öppen för förändringar.

VILLKOR

I enlighet med lagen om kontroll av brottslig bakgrund skall den som anställs uppvisa utdrag ur straffregistret innan anställningen träder i kraft.

ANSÖKAN

Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra platser inom Mariehamns stad. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
01.08.2021 tillsvidare
Lön
Enligt avtal
Sista ansökningsdag
21.05.2021 - 15:00
Kontakta

Tf biträdande rektor Linus Blomster tel: 018-531350 eller linus.blomster@edu.mariehamn.ax

Mariehamns Stad, Nabbvägen 12, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax