Elektriker | Bo på Åland

Elektriker

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för energiteknik och installationsarbete. Du har elektrikerbehörighet och föredragningsvis några års erfarenhet av branschen. Vi ser att praktisk arbetserfarenhet inom området är en förutsättning för att självständigt klara av arbetet. Utöver elektrikerbehörighet är det en stor fördel att även inneha kunskap inom vvs.

Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer främst att arbeta med elinstallationsarbeten och projektledning av fastighetsinstallationer och solcellsinstallationer. Om vvs kunskap finns kommer du även att ha möjlighet att arbeta med vvs installationer och värmepumpar.

Hos oss får du möjligheten att växa och utvecklas i din roll samt erfara tillväxten av ett starkt framåtsträvande företag inom en stark framtida bransch. Vi uppskattar egenskaper såsom noggrannhet, punktlighet, uppriktighet samt individuellt ansvarstagande. Du kommer ha stora möjligheter att påverka ditt eget arbete och får gärna sätta din individuella prägel på jobbet inom givna ramar. Vi sätter stor vikt vid frihet under ansvar i arbetet och möjligheten till att självständig ta hand om kunder och projekt.

Din erfarenhet, prestationsförmåga och kompetens avspeglas i lönen.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Skicka ansökan till

Vi hoppas vi har väckt ditt intresse och att du hör av dig med din ansökan, CV samt löneanspråk skickas till Kristoffer Pomrén:

kristoffer.pomren@acs-energy.com

Sista ansökningsdag
14.06.2021
Kontakta

Kristoffer Pomrén, 044 042 2649, kristoffer.pomren@acs-energy.com

ACS-Infinity Ab Oy Ltd, Karlbergsvägen 1, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax