Driftstekniker - nätverk och server

Åda Ab är ett ungt bolag som erbjuder IT relaterade tjänster till sin ägare inom det offentliga Åland. Vi på Åda Ab strävar efter att hålla hög effektivitet och god kvalitet med fokus på snabb och rättssäker IT service. Vårt syfte är att bidra till att det offentliga Åland kan samordna och effektivisera sin IT verksamhet i takt med utvecklingen i omvärlden.

Vi på #teamÅda är inne i en period av utveckling av IT-miljön såväl internt som hos våra kunder och behöver därför utöka gäng. Vi söker nu två

Driftstekniker - nätverk och server

Som drifttekniker arbetar du antingen med inriktning på nätverk eller server. Vår driftavdelning, som i dag består av nio anställda sköter hela driftsmiljön vilket innefattar den dagliga driften, utvecklingen, arkitekturen och säkerheten för servrar, lagring, nätverk och system.

Vi söker dig som vill arbeta med att:

- utföra underhåll, kapacitetsplanering och förvaltning av driftsmiljön

- övervaka, felsöka och avhjälpa produktionsfel

- installera hårdvara och mjukvara

- producera och underhålla dokumentation

- medverka som expertresurs i IT-projekt av olika slag samt vid utvärdering och införande av nya system

- du som har mycket erfarenhet kan också arbeta med arkitektur och säkerhet.

Vi ser gärna att du har utbildning inom IT-teknik och några års arbetserfarenhet. Vi värdesätter kunskap om nätverksteknologi, t ex brandväggar, eller om servrar och operativsystem. Erfarenhet av nätverksplanering och lösningsarkitektur är meriterande.

Du ska gilla att ibland jobba i högt tempo och inom tajta tidsramar samt vara flexibel och självgående. Du behöver också kunna jobba bra i team. Rollen som drifttekniker kräver en del kundkontakt så god social förmåga värdesätts.

Tjänsterna är ordinarie heltidstjänster med start enligt överenskommelse. I tjänsterna ingår jourberedskap ca var 8:e vecka.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
ordinarie
Skicka ansökan till

Välkommen med din ansökan och CV inklusive löneanspråk till Åda Ab, personalchef Anette Korpi, Elverksgatan 10, AX-22100 Mariehamn eller anette.korpi@ada.ax

Sista ansökningsdag
07.04.2019 - 00:00
Kontakta
operativ IT-chef Marina Ekqvist, marina.ekqvist@ada.ax, +358 18 532 191 eller driftsansvarige Sven Sjöblom, sven.sjoblom@ada.ax, +358 18 532 108.
Åda Ab, Elverksgatan 10, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax