Disponent/redovisare | Bo på Åland

Disponent/redovisare

Disponent/redovisare på deltid - moderskapsvikariat

Disponenthuset på Åland är en del av Investor Lemland AB. Vi förvaltar ett flertal fastigheter både i Mariehamn och på landsbygden. Vi sköter även affärsredovisningen till ett antal övriga företag.

Är du lösningsorienterad och flexibel? Vi söker en disponent/redovisare till vårt kontor i Mariehamn. Arbetet är i första hand ett moderskapsvikariat på deltid med goda chanser till förlängning för rätt person. Arbetstiden är beroende på vilka färdigheter du kan erbjuda och är intresserad av. Vi erbjuder även praktiska uppgifter inom fastighetsförvaltning som med fördel kan kombineras för rätt person.

Arbetsbeskrivning

I rollen som disponent/redovisare är du en nyckelperson i företaget. Du ansvarar för lägenhetsuthyrningar och flera bostadsbolag samtidigt som du är först på telefonen när det ringer. Du har även andra administrativa uppgifter så som fakturering, förtullningar och redovisning.

Din profil

Vi söker dig som brinner för service och dessutom är ordningsam och noggrann till din natur. Du har sannolikt erfarenhet av en liknande roll och ser vad som behöver göras, hittar lösningar på problem och tar egna initiativ samt beslut.

Då rollen innebär flera ansvarsområden är det viktigt att du kan hantera flera uppgifter parallellt och strukturerat. Vi förutsätter att du har kunskap inom redovisning och att du självständigt kan sköta momsredovisningar samt den dagliga bokföringen och upprättande av bokslut. Vi förutsätter fullständiga kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder

Ett flexibelt och självständigt arbete med stor frihet i ett dynamiskt serviceföretag som värdesätter social kompetens och engagemang. Du får inskolning på plats. Arbetet inleds efter sommaren men inskolningen sker innan dess.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
efter sommaren
Arbetets varaktighet
moderskapsvikariat, god chans till förlängning
Lön
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Emma Boijer, Ekonomichef/Personalansvarig

018-25025, info@disponenthuset.ax

Sista ansökningsdag
30.04.2021
Kontakta

Emma Boijer, 018-25025, info@disponenthuset.ax

Investor Lemland Ab, Torggatan 13 B, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax