Diskare | Bo på Åland

Diskare

Park Alandia Hotell är Ålands nyaste hotell med 90 rum. I hotellet finns Park Restaurang & Bar med 80 sittplatser i restaurangen och 60 platser i baren. Här finns även en konferens- och festvåning och snyggaste poolen i stan! Skön live musik spelas onsdag-lördag året om och vår uteservering har många soltimmar.

Park Alandia Hotell är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus. Hos oss jobbar 32 personer året runt och i sommar behöver vi förstärkning av 1 pigg och glada kollega till vårt kök. I köket arbetar vi alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår ambition är att varje gäst ska trivas och få en härlig upplevelse hos oss.

Vi söker dig som är noggrann och effektiv. Arbetsuppgifterna består av följande:

- Diska

- Ta hand om sopor

- Övriga förekommande köksbiträdesuppgifter

Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete samt ordning och reda runt om dig.

Tidigare erfarenhet av diskarbete är meriterande. Vi önskar att du kan svenska eller engelska.

Tjänsten är tidsbunden över sommaren med möjlighet till extra arbete under vinterhalvåret. Diskjobbet är skiftesarbete med ett rullande arbetsschema med kväll pass under veckans alla dagar.

Anställningen börjar enligt överenskommelse.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
maj, enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
augusti - slutet av september
Skicka ansökan till

Vi ser framemot att läsa din ansökan och hoppas du skickar in den tillsammans med din CV redan idag till jobb@parkalandia.com. Intervjuer kommer att ske löpande och platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag
31.03.2020
Kontakta

Jesper Söderholm, jesper@parkalandia.com, 018-14 130

Park Alandia Hotell Ab, Norra Esplanadgatan 3, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax