Daghemsföreståndare | Bo på Åland

Daghemsföreståndare

Daghemmet Wäktars föreståndare går i pension och vi söker nu dennes efterträdare.

VÅR VERKSAMHET

Våra välutbildade och kompetenta pedagoger bedriver utvecklande daghemsverksamhet i en kreativ miljö för barn 1-6 år. Personaltätheten på våra daghem är god och trivseln hög. Daghemmet Wäktars har fyra avdelningar med totalt 61 barn.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som föreståndare arbetar du primärt administrativt men kan vid behov gå in och vikariera i barngruppen.

Barnomsorgens föreståndargrupp samarbetar i hög utsträckning. Vi delar med oss av vårt arbete, både när vi lyckas och när vi behöver stöd - vilket bidrar till ett gott arbetsklimat. Verksamhetsutveckling bedrivs på den egna enheten och gemensamt i föreståndargruppen.

DIN KOMPETENS

Vi söker dig som vill bidra till att barnen får goda uppväxtvillkor i en trygg och stimulerande miljö. Du är engagerad och har ett respektfullt och professionellt förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och medarbetare.

Som föreståndare värdesätter vi att du är flexibel och vill arbeta aktivt och gemensamt med verksamhetsutvecklingen av stadens barnomsorg. Som ledare är du strukturerad, modig och lyhörd. Det är meriterande om du har ledarskapsutbildning samt tidigare erfarenhet av ledarskap. Du trivs med att arbeta självständigt och som en del av föreståndargruppen.

BEHÖRIGHETSKRAV

Behörighetskrav för föreståndare enligt landskapsförordning om behörighetskrav för personal anställd i daghem eller fritidshem 2011/90: Avslutad utbildning vid högskola som motsvarar minst tre års heltidsstudier med lämplig pedagogisk inriktning, samt praktiska erfarenheter av omsorg och fostran av barn.

VILLKOR

Vi erbjuder tillsvidareanställning där prövotid om sex månader tillämpas. Lön enligt avtal.

Det finns möjlighet att under en tid arbeta parallellt med den tidigare föreståndaren och den nya föreståndaren ska få en mentor i föreståndargruppen. Tillträde inom tidsspannet 1.12 - 31.12 2020.

ANSÖKAN

Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra platser inom Mariehamns stad. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

REKRYTERINGSPROCESSEN

Urvalet sker fortlöpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut.

Mariehamns stad inför användandet av arbetspsykologiska screeningtester som en del vår metod för urval när vi rekryterar fördomsfritt och objektivt. Det ger alla sökande samma chans att visa upp sin kompetens och potential när de söker jobb via oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
01.12.2020 Enligt överenskommelse
Lön
Enligt avtal
Sista ansökningsdag
27.09.2020 - 20:00
Kontakta

Barnomsorgschef Pamela Sjödahl, tel 018-531763, pamela.sjodahl(at)mariehamn.ax

Mariehamns Stad, Skillnadsgatan 24 och Väktargränd 9, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax