Daghemsföreståndare | Bo på Åland

Daghemsföreståndare

Socialnämnden i Föglö lediganslår en ordinarie tjänst som daghemsföreståndare 100 % på Daghemmet Myran.

Kommunens daghem ligger i Degerby och rymmer sammanlagt 34 barn. Daghemmet är vackert och lugnt beläget med skogen intill och har en stor ingärdad gård.

Kompetenskrav: Barnträdgårdslärarexamen el. motsvarande.

Meriterande: erfarenhet från att ha arbetat på förskola eller skola, erfarenhet av personalansvar och budgetansvar, god kunskap om barnomsorgens styrdokument.

Personliga egenskaper: Vi vill att du är driven, strukturerad och har en mycket god kommunikationsförmåga, både i tal och i skrift. Du är ansvarstagande och är bra på att entusiasmera dina medarbetare. Du är delaktig som chef och bidrar till- samt arbetar för en god arbetsmiljö. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ett nära samarbete mellan såväl anställda som föräldrar är grundläggande för verksamheten.

Innan befattningen tillträds skall utdrag ur straffregistret uppvisas. Till lönen kan även ev. arbetserfarenhetstillägg tillkomma. Provanställning tillämpas.

Se även information på Föglö kommuns hemsida: www.foglo.ax

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
01.01.2021 eller enligt överenskommelse
Lön
3048,18€/mån+ev. arbetserfarenhetstilläg
Skicka ansökan till

Sedvanliga ansökningshandlingar inlämnas till Socialnämnden i Föglö, Tingsvägen 3, 22710 Föglö eller via e-post: info@foglo.ax

Sista ansökningsdag
30.09.2020 - 15:00
Kontakta

Socialsekreterare Lis Karlsson, 018-50151, socialsekreterare@foglo.ax

Föglö Kommun, Tingsvägen 3, 22710 FÖGLÖ

Site by Strax