Croupier M/S Mariella

Since fluent Swedish is required in this position the job is advertised only in Swedish.

Vi söker en färdigutbildad erfaren CROUPIER med placering på M/S Mariella.

Din uppgift är att stå för spelunderhållningen ombord, på ett service- och resultatinriktat sätt, utgående från de spel och aktiviteter som Paf tillhandahåller. Tyngdpunkten i arbetet ligger på genomförande av olika typer av säljfrämjande aktiviteter, och mötet med kunden, där det är viktigt att ge en varm och personlig service. I rollen ingår betjäning av fartygets olika spelformer (roulette, blackjack, bingo, lotterier) samt uppföljning, tömning, påfyllning och enklare underhåll av de automatiserade spelen med tillhörande kassahantering, redovisning, penninglogistik och rapportering. Samt deltagande i avdelningsteamets övriga uppgifter enligt överenskommelse. Du är en del av underhållningsavdelningen och din närmaste förman är Kryssningsvärden. Din kontakt i land är Försäljningschefen på Paf. Arbetsspråken är svenska, finska och engelska, övriga språkkunskaper är meriterande. I arbetet ingår även säkerhetsuppgifter. Vi erbjuder den rätta personen ett intressant och spännande jobb där du har möjligheten att påverka och ta ett självständigt ansvar.

Tjänsten är ordinarie och arbetar utefter 1:1 avlöningssystem.

Vi förväntar oss att Du alltid är beredd att ge kunden en upplevelse utöver det vanliga. Du arbetar för att överträffa både kundernas förväntningar och de förväntningar, som vi ställer på Dig. Vi vill att Du är utåtriktad, flexibel, kvalitetsmedveten, har en positiv attityd, är serviceinriktad, har bra samarbetsförmåga och förmåga att planera arbetet på ett kund-, sälj- och resultatinriktat sätt samt att hitta nya och kreativa lösningar. Du har lätt för att ta initiativ och ansvar. Du skall inte vara rädd att arbeta i högt tempo både självständigt och i team. Arbetet kräver pålitlighet, gott ordningssinne och kvalitetsmedvetenhet. Vi vill även att Du har ett högt säkerhets- och miljötänkande.

Viking Line respekterar sina medarbetare och värdesätter initiativ, ansvarstagande och öppenhet. Våra förväntningar är att personalen bemöter våra kunder med värme, mänsklighet och ödmjukhet och eftersträvar att överträffa deras förväntningar. Personalen skall också visa respekt för varandra, ha beredskap till ständigt lärande och kontinuerlig utveckling och arbeta för att våra fartyg är säkra, välskötta och miljöanpassade.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Skicka ansökan till
Sista ansökningsdag
31.08.2019
Kontakta

Casino Staff Coordinator på Paf, John Boman, 0400 915 575, john.boman@paf.com

Ålands Penningautomatförening (PAF), Lövdalsvägen 8, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax