Controller inom HR | Bo på Åland

Controller inom HR

Vi söker en lösningsfokuserad och driven controller till vår HR-avdelning

Är du utbildad ekonom med bakgrund inom redovisning, löneadministration eller Business Control? Vill du bredda din kunskap genom av att vara med och utveckla vår administration och utveckling inom HR? Då är du rätt person för oss!

Vår löneadministration är outsourcad och din roll är att vara mellanhand och kontaktperson gentemot våra tjänsteleverantörer i Sverige och på Åland. Du ansvarar för kontrollen av tidsredovisning, löner och efterrapportering samt övrigt tillkommande administrativa uppgifter och användarstöd.

Vi ser att du ska vara motiverad och trygg med administration från start för att i större utsträckning kunna lägga mer tid och energi på att vara med i utvecklingen av alla typer av processer kopplat till lön, prognos och annan personalredovisning.

HR-avdelningen jobbar med bra systemstöd och samarbete med till exempel finansavdelningen, juridik, Compliance och våra leveranser har ofta koncernledningen som mottagare.

Ditt jobb är självständigt men samtidigt ingår du i en helhet med sex andra kollegor på avdelningen och får därmed en god inblick i övriga uppgifter inom HR.

Som person ser vi att du behöver vara ansvarstagande, ha ett analytiskt tänkande och gärna med ett systemfokus. All vår verksamhet är i ständig utveckling och du behöver ha ett utpräglat lösningsfokus och ett positivt synsätt till att vara med och driva denna förändring.

Du ska ha en utbildning inom ekonomi och gärna erfarenhet av löneredovisning. God kunskap inom Excel och någon typ av BI-system är önskvärt för arbetet.

Önskat tillträde är snarast möjligt. Tjänsten är en ordinarietjänst med placering i Mariehamn.

Närmare information om Ålandsbanken som arbetsgivare hittar du på vår LinkedIn-sida. Information om tjänsten kan du få av HR-chef Johan Haglöf.

Välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
omgående
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Sista ansökningsdag
28.02.2021
Kontakta

HR-chef Johan Haglöf, 0204 291 962

Ålandsbanken Abp, Nygatan 2, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax