Chattvärd

Paf Bingo söker CHATTVÄRD.

Vi söker svenskspråkiga chattvärdar till våra online bingorum

Är du en utåtriktad person som underhåller dina vänner med goda stunder och skratt? Här är din chans att tjäna extra pengar genom att ta tillvara på din spralliga personlighet i ett roligt och givande jobb.

Som chattvärd ansvarar du för att kommunicera med våra kunder och driva tävlingar i chattrummet i Pafs bingo. Du ser till att det är en trevlig stämning och god ton i chatten, och framför allt att våra kunder kontinuerligt vill komma tillbaka och spela. Som chattvärd är du en viktig ambassadör och ansikte utåt för företaget.

- Agera värd i bingon och kommunicera direkt online med våra kunder i bingochatten.

- Se till att kunder håller en god ton i chatten och förhåller sig till Pafs bingochattregler, samt tillrättavisa och blockera kunder som bryter mot dessa.

- Förberedelsearbete: Ta fram teman och tävlingar för ditt pass.

- Kreativitet tillsammans med övriga på enheten för att skapa de bästa resultaten.

Du är minst 18 år, har datorvana och kan skriva relativt snabbt utan att slå nya rekord i felstavning. Du bör kunna flytande svenska och ha förmågan att lätt uttrycka dig i skrift. Andra språkkunskaper är en merit. Har du tidigare erfarenhet från någon form utav kundservice är det ett plus men inte nödvändigt. Din personlighet kommer att vara avgörande.

Du är en social, glad och karismatisk person som har lätt för att umgås och bygga relationer med människor genom skrift. Vi uppskattar också ett gott sinne för humor. Du är ordningsam och självgående med god servicekänsla. Du får gärna vara kreativ med idéer på hur vi kan lyckas få våra kunder att återkomma varje gång du är i chatten.

Arbetet är deltidsarbete av 12-20 timmar per vecka. Arbetstiderna kommer att schemaläggas till eftermiddagar och kvällar på både vardagar och helger och du har själv möjlighet att påverka då du kan jobba.

Stationeringsorten är på Pafs huvudkontor i Mariehamn.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Skicka in din ansökan, innehållande personligt brev och CV till https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1175&ProjectId=143799&DepartmentId=18956&MediaId=5. Du får gärna skicka med länkar till eventuell blogg, twitter- eller instagramkonto som ger oss en idé om hur du uttrycker dig online. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Sista ansökningsdag
31.08.2019
Kontakta

Ulrika Carlström, 020 7910 740

Ålands Penningautomatförening (PAF), Lövdalsvägen 8, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax