Cateringspecialist (bar)

Nu har du chansen att vara med och skapa Östersjöns bästa kundservice!

Vi söker en CATERINGSPECIALIST till baren för ordinarie anställning. Placeringen är i första hand på M/S Rosella.

Vi erbjuder dig en stabil arbetsgivare som varit verksam inom rederibranschen i 60 år. Du får bra personalförmåner och ett spännande och utmanande jobb, med möjlighet att utvecklas i ditt yrke. Ombord jobbar du ca 165 dagar/år och är ledig ca 200 dagar/år (1-1 avlösningssystem).

Dina arbetsuppgifter innebär att du är teamledare för barverksamheten ombord och ansvarar för att servicenivån är på topp. Du leder och deltar även själv i det dagliga serveringsarbetet och tillsammans med hovmästaren bär ni ansvaret för verksamhetens lönsamhet. Du fungerar som back-up för hovmästaren. Arbetsspråket är svenska.

Vi söker dig som är utåtriktad, positiv och serviceinriktad. Du bemöter våra gäster på ett varmt och vänligt sätt och strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar. Ett högt arbetstempo, nya utmaningar och problemlösning är något du trivs med. Du är en flexibel lagspelare med förmåga att leda och inspirera dina medarbetare. Du har ett genuint intresse för mat och dryck och har ambitionen att utveckla våra restaurangkoncept enligt dagens trender.

Du har restaurangutbildning eller mångsidig arbetserfarenhet från branschen. Vi värdesätter speciellt kompetens inom à la carte och bar samt vinkännedom. Tidigare förmanserfarenhet är meriterande.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Skicka ansökan till

Registrera din ansökan på www.vikingline.com - Sök jobb - Jobba ombord

Sista ansökningsdag
23.09.2019
Kontakta

Rekryteringen, (018) 27 000 (växel)

Viking Line Abp, Mariehamn, Norragatan 4, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax