Betjäningsmästare | Bo på Åland

Betjäningsmästare

Vill du jobba utomhus dagtid kl. 10-18?

Nu söker vi en ordinarie BETJÄNINGSMÄSTARE till Shell i Mariehamn.

Vi erbjuder dig ett mycket omväxlande och roligt arbete där du träffar mycket kunder varje dag. Du arbetar utomhus och på arbetsplatsen inne i butiken finns ett glatt gäng arbetskamrater. Vi ser gärna att du har ett gott humör och rätt inställning till god kundservice eftersom ni är ansiktet utåt mot våra kunder vid stationen. Vi ser gärna att ni har lite erfarenhet av arbete med bilar eller motorer, men det är inget krav. Arbetet kräver dock att ni har ett B-körkort.

Arbetsuppgifterna som betjäningsmästare är viktig för vår station, vi vill ha en bra servicenivå för våra bilburna kunder. Dina arbetsuppgifter är att tanka bilar, kontrollera vätskorna i bilen, fylla på spolarvätska, kolla oljenivån, byta torkarblad samt göra enklare lampbyten. I arbetsuppgifterna ingår städning samt därtillhörande uppgifter utanför butiken och vid pumpområdet samt runt omkring på stationsplanen.

Vi erbjuder bra lönevillkor med goda möjligheter där du själv kan vara med och påverka din lön. Har du bara lite talang och är en säljande person kan du göra underverk vilket även kommer att synas i ditt lönekuvert. Låter detta intressant, skicka in er ansökan fortast möjligt. Rekryteringsprocessen sker löpande och sista ansökningsdag är den 17 juli.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
10.08.2020
Arbetstid
10-18
Lön
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till
Sista ansökningsdag
17.07.2020
Kontakta

Anders Holmberg, (018) 12360

Shell Select Mariehamn, Servicegatan 1, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax