Betjäningsmästare | Bo på Åland

Betjäningsmästare

Nu söker vi en BETJÄNINGSMÄSTARE till Shell i Mariehamn. Vi erbjuder dig ett mycket omväxlande och roligt arbete där du träffar mycket kunder varje dag. Du arbetar utomhus och på arbetsplatsen inne i butiken finns ett glatt gäng arbetskamrater. Vi ser gärna att du har ett gott humör och rätt inställning till god kundservice och har lite försäljarvana.

Arbetet kräver ett B-körkort. Arbetsuppgifterna som betjäningsmästare är viktig för vår station, vi vill ha en bra servicenivå för våra bilburna kunder. Dina arbetsuppgifter är att tanka bilar, kontrollera vätskorna i bilen, fylla på spolarvätska, kolla oljenivån, byta torkarblad samt göra enklare lampbyten. I arbetsuppgifterna ingår städning samt därtillhörande uppgifter utanför butiken och vid pumpområdet samt runt omkring på stationsplanen.

Vi erbjuder dig bra lönevillkor och goda möjligheter att själv kunna vara med och påverka din lön på ett bra sätt. Har du bara lite talang och är en säljande person kan du göra underverk vilket även syns i ditt lönekuvert. Låter detta intressant, vänligen kontakta oss per email.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
Februari eller enligt överenkommelse
Arbetstid
10.00 - 18.00
Skicka ansökan till

select.mariehamn@aland.net

Rekrytering sker fortlöpande och platsen kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag
05.03.2020
Kontakta

Anders Holmberg, (018) 12360 eller (018) 526582.

Shell Select Mariehamn, Servicegatan 1, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax