Barnomsorgs- och skolpsykolog

Mariehamn är en växande sjöfartsstad med drygt 11.000 invånare och goda kommunikationer till både fasta Finland och Sverige. Med ett naturskönt läge, en hög kommunal servicenivå samt ett rikt kultur- och friluftsliv är Mariehamn en attraktiv stad att bo och arbeta i.

Mariehamns stads barnomsorg och grundskola ska ge alla barn utifrån ålder och individuella behov möjlighet till goda uppväxtvillkor i en trygg och stimulerande miljö. Det finns ca 1600 barn inom skola och barnomsorg.

Vi söker nu en BARNOMSORGS- OCH SKOLPSYKOLOG.

Arbetet är heltid och är för närvarande fördelad mellan grundskolorna (80%) och barnomsorgen (20%).

Du trivs med att arbeta för barns- och ungas välmående. Integritet och intresse för att jobba i team är dina styrkor. Du kommer att ingå i vårt elevvårdsteam som består av en barnomsorgs- och skolpsykolog förutom den utannonserade tjänsten , samt två skolkuratorer. Teamet har en viktig roll i det elevvårdsarbete som bedrivs i verksamheterna.

Elevvårdsteamet har ett nära samarbete med andra instanser inom landskapet Åland, såsom Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen (BUP), läkare, kuratorer och sociala myndigheter.ehörighetskrav för tjänsten är legitimerad psykolog. Den som blir vald skall uppvisa hälsointyg och straffregisterutdrag.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
12.08.2019
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Arbetstid
heltid
Skicka ansökan till

Mariehamns stad, bildningskansliet, PB 5 , 22101 MARIEHAMN eller kjell.nilsson@mariehamn.ax

Sista ansökningsdag
07.06.2019 - 15:00
Kontakta
För mer information: Bildningsdirektör Kjell Nilsson, (018) 531660, 0457 5392040
Mariehamns Stad, , 22100 MARIEHAMN

Site by Strax