Bageriarbetare

Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Fazer som BAGERIARBETARE.

I Fazers butiksbagerier bakas dagligen färskt bröd med råvaror från Fazers egna kvarn. Våra butiksbagerier finns i våra butikslokaler, nära våra kunder, och vi arbetar i nära samarbete med den övriga personalen. Vi söker två bagariarbetare på deltid, 7 timmar per vecka och 14 timmar per månad.

Som bageriarbetare kommer du att hjälpa bagaren och till dina arbetsuppgifter ingår bl.a. packning och du deltar också i andra förekommande arbetsuppgifter i bageriet.

Varför ska du välja Fazer butiksbageri?

Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. I ett närbageri har du möjlighet att öka din kunnighet i mångsidiga arbetsuppgifter, och som ett stort företag har vi också karriär- och utvecklingsmöjligheter. Arbetet är varierande och ingen dag är den andra lik. Utöver det inspirerande arbetet och den stödjande arbetsmiljön erbjuder vi på Fazer förmåner b.la. inom kultur och idrott samt mångsidiga utbildningar som stöder dig i ditt arbete.

Vad bidrar du med till teamet?

Tidigare erfarenhet om branschen ses som en förmån. För att vara lämplig i rollen som bagariarbetare hos oss krävs det att du har ett effektivt och initiativrikt grepp om arbetet. Du har även viljan att utveckla dina egna kunskaper i ditt dagliga arbete. Vi förutsätter att du är myndig och har hygienpass.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
i september
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Arbetstid
7h/vecka eller 14h/mån
Skicka ansökan till

Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida www.urafazerilla.fi
Ansökan skickas med att att trycka på "hae tehtävää" knappen.

Sista ansökningsdag
23.08.2019
Kontakta

Sofi Kallio, 040 631 81 41, rekrytointi@fazer.com

Fazer, , 22100 MARIEHAMN

Site by Strax