Badvärdar | Bo på Åland

Badvärdar

VÅR VERKSAMHET

Mariehamns stad har under flera års tid gjort satsningar på nya och förbättrade idrottsanläggningar. Mariebad, som invigdes år 2004, ligger på gångavstånd från stadens centrum. Badet har en motionsbassäng med åtta simbanor, en äventyrsdel och en terapibassäng. Utomhus finns ett soldäck och i direkt anslutning finns den egna simstranden med beachvolleyplaner. På badets andra våning verkar privata entreprenörer inom friskvårdsbranschen och även restaurangen i entréplanet drivs av en privat entreprenör. Fastighetsansvaret handhas av stadens fastighetsavdelning.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Vi söker nu två badvärdar till Mariebad.

Som badvärd är dina främsta arbetsuppgifter att se till att anläggningen är ren och fräsch, övervaka gästernas säkerhet samt att utföra kassa/receptionsarbete. En badvärd måste vara serviceinriktad och ha god social kompetens, det är viktigt att våra besökare trivs och får bästa möjliga service.

KVALIFIKATIONER OCH KOMPETENS

För att arbeta som badvärd krävs god simkunnighet och fysisk kondition. Under anställningens prövotid, som är sex månader, görs därför ett simkunnighetsprov. Som badvärd ska du uppfylla de fastslagna kriterierna vilka testas årligen.

Erfarenhet av städarbete eller enklare fastighetsskötsel är en merit, likaså receptionsarbete och datorvana.

Arbetet förutsätter kunskaper inom första hjälp och livräddning.

VILLKOR

Vi kan erbjuda tillsvidareanställning med inledande prövotid om 6 månader, Start 13 december eller enligt överenskommelse.

Arbetets omfattning är vid tillträde 83,66 %, detta kan komma att utökas.

Arbetstiderna varierar enligt rullande schema, kvälls- och helgarbete ingår. Lön enligt avtal.

REKRYTERINGSPROCESSEN

Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra platser inom Mariehamns stad. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
13.12.2021
Lön
Enligt avtal
Sista ansökningsdag
08.11.2021 - 23:59
Kontakta

Biträdande kultur- och fritidschef Maria Hägerstrand-Mattsson
Tel. +358 (0)18 531435 eller per epost maria.hagerstrand-mattsson@mariehamn.ax

Mariehamns stad, Österleden 68, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax