Automationsingenjör

Klingbergs Elektriska Ab är ett framgångsrikt företag inom Automation, El och VVS. Idag sysselsätter vi cirka 30 personer inom administration, automation, butik, el, service och vvs. Vi är sedan 2018 Solution Partner, Siemens Building Automation.

Till vårt automationsteam söker vi nu en AUTOMATIONSINGENJÖR. Avdelningens huvudsakliga arbetsuppgifter är att konstruera, installera och serva industri- och fastighetsautomation, maskinstyrningar och säkerhetssystem till våra kunder. Arbetsområdet är i huvudsak på Åland men utlandsarbete kan till viss del förekomma.

Dina främsta uppgifter kommer vara att i samarbete med teamet programmera, konstruera samt driftsätta och serva styrsystem och automationslösningar.

Vi söker dig med teknisk högskoleutbildning inriktad på automation. Tidigare arbetserfarenhet av PLC-programmering och SCADA-system är meriterande. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Vi önskar din fritt formulerade ansökan innehållande CV och löneanspråk per e-post. Anställning sker omgående då vi funnit rätt person. Fast anställning med prövotid. Arbetstid: 40/vecka.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
omgående
Skicka ansökan till

info@klingbergs.ax märkt "Automationsingenjör"

Sista ansökningsdag
31.08.2019
Kontakta

arbetsledare Kenny Williams eller VD Kent Klingberg +358 18 22 111

Klingbergs Elektriska Ab, Godbyvägen 11, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax