Assistent till barnomsorgen | Bo på Åland

Assistent till barnomsorgen

Vi söker en assistent till barnomsorgen, med aktuell placering på Strandbacken. Anställningen är ett moderskapsvikariat från 1.8.2021 - 31.07.2022 med eventuell möjlighet till förlängning.

VÅR VERKSAMHET

Våra kompetenta pedagoger arbetar med utvecklande daghemsverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-6 år. I varje barngrupp finns det 11-21 barn beroende på barnens ålder. Vi har även gruppfamiljedaghem för mindre barn med 8 barn i varje grupp. Personaltätheten på våra daghem är god och trivseln hög.

Vi tror på det kompetenta barnet och är noga med att alla barn ska känna sig sedda och bekräftade för de unika individer de är. Leken är en viktig nyckel till barnets kunskap. Förutom den fria leken - både inom- och utomhus - är natur och miljö, gymnastik och rörelse, liksom sagor, sång, musik och andra kulturaktiviteter viktiga ingredienser i verksamheten.

DIN PROFIL

Vi söker dig som har kunskap om diabetes och det är meriterande om du har erfarenhet och/eller praktiska kunskaper inom området.

Du är ansvarsfull, noggrann och har ett respektfullt och professionellt förhållningssätt både till barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är även intresserad av ditt eget lärande och har en vilja att utvecklas tillsammans i ett arbetslag.

Vi tror att du som söker känner igen dig i följande:

- Tror på det kompetenta, unika barnet och att lärande sker i en miljö som är rolig, trygg och lärorik

- Ser möjligheter i vardagen och sprider arbetsglädje i såväl det lilla som i det stora sammanhanget

- Har förmåga att dela med dig av dina erfarenheter liksom ta till dig och lära av andras

Behörighetskrav för assistenter enligt landskapsförordning om barnomsorg och grundskola 2020:99. Behörig som assistent i barnomsorgen är den som har avlagt en lämplig gymnasieexamen.

ANSÖKAN

Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra platser inom Mariehamns stad. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

REKRYTERINGSPROCESSEN

Mariehamns stad använder arbetspsykologiska screeningtester som en del av våra metoder för urval när vi rekryterar fördomsfritt och objektivt. Det ger alla sökande samma chans att visa upp sin kompetens och potential när de söker jobb via oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
1.8.2021 - 31.07.2022
Lön
Enligt avtal
Sista ansökningsdag
20.05.2021 - 15:00
Kontakta

Daghemsföreståndare Christian Eriksson, tel. 531 273
christian.eriksson@mariehamn.ax

Mariehamns Stad, Skolstigen 10, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax