Arbetsledare till Kultur- och fritidssektorn | Bo på Åland

Arbetsledare till Kultur- och fritidssektorn

MARIEHAMNS STAD

Mariehamn är en växande sjöfartsstad med drygt 11 700 invånare och goda kommunikationer till både fasta Finland och Sverige. Mariehamns stad är en stor arbetsgivare med cirka 800 anställda inom flera olika branscher.

VÅR VERKSAMHET

I Mariehamn är fritiden nära. Här finns ett varierat utbud av fritids- och idrottssysselsättningar. De lättillgängliga idrottsanläggningarna håller god klass och ger utrymme för många sporter.

ROLLEN SOM ARBETSLEDARE

Arbetsledarens placering är på Idrottsparken där vi ansvarar för Baltichallen, Baltic friidrottsarena, Wiklöf Holding Arena, WHA konstgräs, Islandia, Backebergs sportfält, Bollhalla, Gnisten, skateparken, tennisbanor, motionsspår och utegym. Viss arbetstid kan även komma att utföras på de övriga idrottsanläggningarna inom Mariehamns stad.

Arbetsuppgifterna går ut på att fungera som arbetsledare för underhålls- och servicearbete på anläggningarna. Marknadsföra och hyra ut anläggningarna samt sträva till att maximera beläggning och intäkter. Att delta i det dagliga drift- och underhållsarbetet. Sköta olika administrativa sysslor såsom bokningar och driftoptimeringar Ansvara för att anläggningarnas gäster får behövlig service. Vara enhetsledarens ersättare.

DIN PROFIL

Behörighetskrav för platsen är lämplig examen på yrkeshögskole- eller gymnasialstadienivå. Erfarenhet av underhållsarbete och fastighetsskötsel, god kännedom om maskiner och annan teknisk utrustning samt datakunskap är en fördel.

I ditt arbete träffar du många besökare så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet och utåtriktat sätt. Arbetsgruppen är liten och varje individ har ett ansvar för arbetsklimatet, därför bör du vara relationsskapande och lätt att samarbeta med. Eftersom arbetsplatsen är mansdominerad ser vi gärna kvinnliga sökanden.

VILLKOR

Arbetstiden är heltid tillsvidare och omfattar även kvälls- och helgarbete. Vi tillämpar prövotid om 6 månader.

ANSÖKAN

Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar.

I denna rekrytering använder vi oss av arbetspsykologiska tester som en del av vår metod för urval när vi rekryterar fördomsfritt och objektivt. Det ger alla sökande samma chans att visa upp sin kompetens och potential när de söker jobb via oss.

Välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
14.6 eller enligt överenskommelse
Lön
Enligt avtal
Sista ansökningsdag
27.04.2021 - 15:00
Kontakta

För mer information: i första hand enhetsledare Lennart Axelsson tel. 018 -531 440 eller lennart.axelsson(at)mariehamn.ax. Även fritidschef Maria Hägerstrand-Matsson 018-531 435 eller maria.hagerstrand-mattsson(at)mariehamn.ax besvarar frågor.

Mariehamns Stad, Idrottsgatan 9, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax