Application Manager/System Administrator | Bo på Åland

Application Manager/System Administrator

Vill du vara med och vidareutveckla Crosskey?

Vi befinner oss i ett expansivt skede med en otroligt spännande tid framför oss och därför söker vi nu: Application Manager/System Administrator till affärsområde Capital Markets

Vi söker främst dig som har en Högskoleutbildning inom IT eller motsvarande kompetens.

Vårt erbjudande för Capital Markets är till största delen baserat på Microsoft Dynamics CRM, därför är några års erfarenhet av applikationsdrift i Windows servermiljö ett plus och kunskaper i Microsoft Dynamics CRM en stark merit så även goda kunskaper i SQL.

Bonuskompetens som gör att du sticker ut från övriga sökanden: Azure, Docker, Kubernetes, Linux, Ibm websphere mq och Rabbit mq.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av drift och underhåll av egenutvecklade applikationer inom Capital Markets området:

- Felsökning, felrättningar och förbättringar

- Uppgraderingar

- Konfigureringar

- Behörighetshantering

- Logghantering

- Skapa och underhålla övervakningsrutiner

Som person behöver du vara flexibel och en lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper till dina kollegor. Vi tror du är en driven person som ser fördelen med att jobba proaktivt och långsiktigt, hög kvalitet i leveranserna är ett måste.

Vi tror du kommer att ha placeringsort i Mariehamn men det finns även möjlighet att vara baserad på något av våra andra kontor, vilka finns i Stockholm, Helsingfors och Åbo.

Vi erbjuder dig en kul och utmanande arbetsplats i ett nytänkande företag där våra kunder och medarbetare står i fokus. Vi har en öppen och flexibel kultur. Frihet under ansvar, samarbete och feedback är några av hörnstenarna. Vi älskar utmaningar och drivs av att göra våra kunder mer framgångsrika.

För mer information kan du kontakta Delivery Manager Jörgen Mattsson alternativt HR Manager Monika Sigmark.

Crosskey kombinerar storskalig IT-förmåga med flexibilitet, engagemang och en personlig touch. Ingen gör mer än vi för att säkra nya, lönsamma affärer åt våra kunder. Vår expertis berör allt från traditionell banking till eBanking, kort, mobila betalningar och kapitalmarknader. Läs mer och ansök crosskey.fi/career

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
omgående
Skicka ansökan till

Vi anställer kontinuerligt så vänligen sänd din ansökan till crosskey.fi/career så fort som möjligt, dock senast den 31 maj 2021.

Sista ansökningsdag
31.05.2021
Kontakta

Delivery Manager Jörgen Mattsson, jorgen.mattsson@crosskey.fi, + 358 40 717 8458
HR Manager Monika Sigmark, +358 40 717 8456

Crosskey Banking Solutions Ab, Elverksgatan 10, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax