Affärsutvecklare | Bo på Åland

Affärsutvecklare

Vi lediganslår ett vikariat som AFFÄRSUTVECKLARE i Mariehamn.

Vill du arbeta på strategisk nivå i en verksamhet som präglas av långsiktig utveckling, kreativitet och tempo? Tänker du längre? Vill du leda och arbeta med utvecklingsprojekt mot uppsatta mål i ett vinnande team?

Ålandsbanken söker en driven affärsutvecklare med ett starkt engagemang att utveckla framtidens bank. Personen vi söker ska brinna för en riktigt bra kundupplevelse, trivas med att jobba med digital utveckling och ha en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Du kommer att jobba med utveckling av mobilbanken i samråd med kollegor, till arbetsuppgifterna hör även att självständigt leda andra projekt och berörda resurser så att funktionalitet, tid och budget uppnås.

För att lyckas i rollen förutsätter vi att du har lämplig utbildning på högskolenivå eller erfarenhet av liknande arbete. Vi tror även att du har kunskaper om digital kundupplevelse och kännedom om metoder för projektledning.

Tjänsten är ett vikariat vid avdelningen Affärsutveckling. Vikariatet sträcker sig fram till 31.12.2021, med möjlighet till eventuell förlängning.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
31.12.2021, ev. förlängning
Sista ansökningsdag
19.02.2020
Kontakta

Ledande affärsutvecklare Frida Gardberg, 0204 291 495 (info om tjänsten)
HR-specialist Camilla Husell, 020 429 1969 (rekryteringsprocessen)

Ålandsbanken Abp, Nygatan 2, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax