Affärsstöd Kapitalmarknad - Settlement

Vi söker två medarbetare till avdelningen AFFÄRSSTÖD KAPITALMARKNAD - SETTLEMENT i Mariehamn. Tjänsterna är vikariat på ett år.

Avdelningen Affärsstöd Kapitalmarknad har en central roll i banken med uppgift att administrera kapitalmarknads- affärer och att stödja våra affärsområden då det gäller kapitalmarknadsprodukter. Vi erbjuder dig ett intressant och utmanande arbete med mångsidiga arbetsuppgifter och med goda möjligheter att utvecklas inom området.

Du kommer att ingå i gruppen som ansvarar för settlement. Till dina arbetsuppgifter hör att tillhandahålla tjänster till våra interna kunder, bankens affärsområden (Finland, Åland och Sverige) med avveckling och avstämning av värdepappersaffärer och -leveranser. Vi hanterar också fondordrar och avveckling av dessa. Dessutom ligger hanteringen av vissa säkerheter gentemot olika institut under Settlements paraply. Utöver detta kan du även komma att få möjlighet att delta i projekt där du är med om att utveckla vår verksamhet.

Som person är du pålitlig, noggrann och hanterar dina uppgifter på ett proaktivt och strukturerat sätt. Du tycker om att arbeta självständigt men är samtidigt en flexibel lagspelare som tar gemensamt ansvar och gärna rycker in där det behövs. Förståelse för värdepappersmarknaden är en merit, likaså kunskaper i finska och engelska. Önskat tillträde är snarast möjligt.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Vi intervjuar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan. Du är välkommen att sända din ansökan och CV genom länken https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx?cid=182&departmentId=21463&ProjectId=176876&MediaId=5

Sista ansökningsdag
18.08.2019
Kontakta

Teamleader Janne Johansson, 020 4291 548
HR-specialist Marie Löfström, 020 429 011

Ålandsbanken Abp, Nygatan 2, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax