Affärsområdeschef | Bo på Åland

Affärsområdeschef

Åland Post är ett aktiebolag med hög servicenivå och ett starkt kundfokus. Vi är en av Ålands största landbaserade arbetsgivare med cirka 210 anställda och vår verksamhet vänder sig både till den lokala och internationella marknaden.

Vi söker nu en AFFÄRSOMRÅDESCHEF LOGISTIK

Affärsområdet Logistik söker en ny affärsområdeschef då vår nuvarande kommer att gå i pension. Vår logistikavdelning sköter godstransporter i väster- och österled samt lokalt på Åland. Vi har en relativt ny transportflotta och jobbar aktivt med hållbarhet. Verksamheten är indelad i fjärrtrafik och lokala transporter.

Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där du får utveckla ett affärsområde med duktiga och erfarna medarbetare. Du får jobba med säljinriktad verksamhet och samarbeta med större företag inom logistikbranschen samt lokala företag. Ditt uppdrag är att leda och utveckla en lönsam logistikverksamhet, vilket inkluderar resultat- och budgetansvar. I arbetet som affärsområdeschef är du med i Åland Posts ledningsgrupp och du rapporterar direkt till VD.

Som affärsområdeschef har du en central roll i företagets utveckling och framtid.

OM DIG:

Du behöver vara affärsdriven samt vara en engagerad och närvarande ledare. Du behöver tycka om att utveckla verksamheter och drivas av att hitta nya kunder. Du visar intresse för såväl medarbetare som ny kunskap och har lätt för att bygga goda, långsiktiga och affärsmässiga relationer. Vi önskar att du har en coachande ledarskapsstil och jobbar agilt. I jobbet som affärsområdeschef krävs tidigare erfarenhet av ledarskap och affärsinriktad verksamhet. Du behärskar svenska, engelska och finska i tal och skrift. Befattningen är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

INTRESSERAD?

Närmare upplysningar om befattningen lämnar VD Henrik Lundberg, måndagar och fredagar.

Vi förbehåller oss rätten att rekrytera under pågående ansökningstid lämna därför in din ansökan fortast möjligt för bästa chans.

Vi ser fram emot din ansökan!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Skicka ansökan till

Du ansöker genom att ladda upp CV och personligt brev på jobb.alandpost.com

Sista ansökningsdag
27.09.2021
Kontakta

VD Henrik Lundberg, henrik.lundberg@alandpost.com, +358-18-636620

Åland Post Ab, Flygfältsvägen 10, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax