Administratör med IT-kunskaper | Bo på Åland

Administratör med IT-kunskaper

Som administratör hos oss arbetar du med alla förekommande administrativa arbetsuppgifter på fabriken till exempel dokumentation, rapporter, nya leverantörer, uppdatering av arbetsinstruktioner och utbildningsregister, arbetstillstånd, resebokningar med mera. Du är fabrikens kontaktperson när det gäller lokal IT, och du hjälper chefer och anställda med kommunikationen med vår IT Service Desk. Du är fabrikens kontaktperson för accounting payables och accounting receivables. Du koordinerar kommunikationen inom fabriken där säkerhetsmeddelanden är en viktig del, och arrangerar årliga sociala event. Du hjälper chefer och anställda med tidshanteringssystmet.

Du ansvarar för post, reception och arbetskläder.

Vi tror att du är en serviceminded person som gärna hjälper till där det behövs, och som har en förmåga att själv organisera sina olika ansvarsområde. Vi tror att du är noggrann och självständig med stor administrativ talang. Vi tror att du förstår och kan grundläggande IT, och att du kan kommunicera i tal och skrift med kolleger globalt.

Vi erbjuder en anställning på en fabrik med en dynamisk och spännande tillverkning i Kroklund på norra Åland. Vi erbjuder en plats i ett härligt team som tillsammans leverar globalt med ypperlig kvalitet.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Lön
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till
Sista ansökningsdag
31.10.2021
Kontakta

Lina Sahlberg, +46707131523, lina.sahlberg@avient.com

Colorant Chromatic Ab /Avient Corporation, Kroklundsvägen 346, 22320 ÖDKARBY

Site by Strax