1st Line support

Åda Ab är ett ungt bolag som erbjuder IT relaterade tjänster till sin ägare inom det offentliga Åland. Vi på Åda Ab strävar efter att hålla hög effektivitet och god kvalitet med fokus på snabb och rättssäker IT service. Vårt syfte är att bidra till att det offentliga Åland kan samordna och effektivisera sin IT verksamhet i takt med utvecklingen i omvärlden.

Vi på #teamÅda är inne i en period av utveckling av IT-miljön såväl internt som hos våra kunder och behöver därför utöka vårt glada och kompetenta gäng. Vi söker nu

1st Line support

På vår IT-support, som idag består av 13 anställda, kommer du att jobba främst med 1st Line men även delvis med Backoffice uppgifter för att hjälpa våra kunder med deras IT-relaterade problem som kommer in via webb, mail och telefon.

Vi söker dig som har kunskap om:

- Windows och andra Microsoftprodukter som Office365

- användarhantering i Active Directory

- felsökning och problemlösning.

I ditt arbete kommer du att arbeta med behörigheter, licenshantering och ärendefördelning utifrån fastslagna prioriteringar. Du kommer även att sköta lättare felsökning och problemlösning varför erfarenhet av att arbeta med fjärrstyrning via RDP, Team Viewer eller liknande är nödvändigt.

Du har IT-utbildning på gymnasial nivå eller 3 års relevant yrkeserfarenhet och är en ansvarsfull och noggrann person. Då du i rollen som 1st Line support är vårt ansikte utåt söker vi dig som är social, tycker om att jobba med människor och ge ett bra bemötande samt kan hantera användare från flera olika verksamhetsområden och på olika kunskapsnivåer.

Kännedom i manageringsverktyg för datorer, surfplattor och smarta telefoner är en merit, så även erfarenhet av Apple produkter.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
ordinarie
Skicka ansökan till

Välkommen med din ansökan och CV inklusive löneanspråk till Åda Ab, Personalchef Anette Korpi, Elverksgatan 10, box 35, AX-22100 Mariehamn eller anette.korpi@ada.ax

Sista ansökningsdag
07.04.2019 - 00:00
Kontakta
IT-supportchef Monica von Frenckell, monica.vonfrenckell@ada.ax, +358 (0)40-167 8773.
Åda Ab, Elverksgatan 10, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax