VVS/Kylmontör

Dina främsta uppgifter kommer att vara att installera och serva större och mindre värmepumpar, kylar, frysar etc.

Vi söker dig med kylteknisk utbildning.

Du är ansvarstagande och noggrann.

Du har några års erfarenhet.

Du talar och skriver både Engelska och Svenska flytande.

Anställning sker då vi funnit rätt person så tveka inte att sända in din ansökan tillsammans med ett löneanspråk.

Klingbergs Ab startade 2005 med att utföra mindre industriinstallationer. Sakta men säkert utvidgade vi verksamheten med ytterligare områden så som brandalarm, truckservice och installation av hissar. Våren 2012 flyttade vi till Godbyvägen 11 och i Maj samma år öppnades en butik för dig där vi erbjuder elprodukter med professionell hjälp. Den 16 oktober 2013 tog vi ytterligare att steg i utvecklingen och slog oss in i VVS branschen.

Verksamhet från Storå rör Åland Ab samt Bad & Värme och serviceenheten från VVS Eriksson förvärvades. Så nu kan vi erbjuda dig som kund professionell hjälp både inom El & VVS. Även 2018 blev ett stort år då Siemens valde oss som Solution Partner inom fastighetsautomation.

Idag sysselsätter vi cirka 30 personer och jobbar tätt ihop med många bra kunder. Vi ser till att allt inom Automation, EL och VVS fungerar på bästa sätt för dig.

Vi tycker det är roligt att jobba, vår målsättning är att jobba kundanpassat och leverera kvalitet, och vi har engagerade och ansvarsfulla medarbetare.

Den 31.06.2022 köpte Kristoffer Pomrén grundarens aktier och blev då majoritetsägare. Nu har vi slagit ihop ACS-Energy och Klingbergs så häng med du också, nu kör vi på för fullt!

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
31.12.2022
Arbetets varaktighettillsvidare
Arbetstid40 timmar/vecka
Lönenligt överenskommelse
Kontakta

Kristoffer Pomrén, 01822111, kristoffer.pomren@klingbergs.ax