Vaktmästare

HavsVidden är en hotell- och konferensanläggning med tillhörande klipphus, restaurang och gästhamn. Anläggningen är belägen längst norrut på fasta Åland i kommunen Geta på ett 55 ha stort område. Hotellet har idag en bäddkapacitet om ca 160 bäddar. Restaurangen kan ta upp till 120 gäster.

Våra kundgrupper är konferensgäster, privatgäster, semesterfirare, fester och bröllopspar.

För säsongen 2021 söker vi nu en VAKTMÄSTARE. Dina arbetsuppgifter är fastighetsrelaterade ärenden som att tex. byta glödlampor, fixa internet och tvn, reparera och byta ut saker som kan gå sönder, köra ut och rengöra hyrgrillar, kolla över hyrcyklar, elda rökbastu, köra bagage, möbler etc.

Mycket av din tid kommer gå ut på att du kommer att ha dagliga ansvaret för jacuzzistäd i de klipphus som finns på området som vi hyr ut. Detta sker efter att varje hus som använt den checkar ut, så detta sker varje dag inom en viss tidsram på dagen. Som medarbetare ser vi att du är stresstålig, en lagspelare och tycker om att jobba. Du ingår i ett team av

2 personer och vissa dagar kommer man att jobba ensam därför bör du kunna ta egna initiativ och kunna jobba systematiskt och lära dig prioritera.

Har du erfarenhet av tidigare vaktmästartjänster, eller flera språk är detta meriterande, men inget krav. Arbetsspråket är svenska i första hand.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
16.04.2023
Arbetets varaktighetSeptember
ArbetstidHeltid
Skicka ansökan till

emanuel@havsvidden.com

Kontakta

Emanuel, 018 49 408, emanuel@havsvidden.com