Två vårdare

Kommunernas socialtjänst k.f (KST) söker två vårdare till vår boendeverksamhet med nuvarande placering vid Tistelgränd i Godby.

Anställningarna är 100 % och 75 % i periodarbete med möjlighet till utökad arbetstid. Arbetet inleds enligt överenskommelse.

I dina arbetsuppgifter ingår främst att tillsammans med övrig personal ge stöd, service och vård i det vardagliga livet och vid olika aktiviteter. Därtill hör även matlagning och städning. Genom rutiner och kontinuitet skapas trygghet och förutsättningar för en välfungerande vardag och ett harmoniskt boende för våra boenden.

Boendet innehar fem lägenheter och gemensamma utrymmen. En genomgående renovering är nyligen avslutad. Här bor fem personer med olika funktionsnedsättningar.

Som person ser vi att du tar egna initiativ i kombination med förmåga till självständigt arbete och god samarbetsförmåga. Med ett gott bemötande, vilja och förmåga att kommunicera bidrar du till ett trivsamt arbetsklimat.

Du värnar om humor och glädje och tillika ser du vikten av det egna ansvaret i att arbetsuppgifterna utförs med omsorg och noggrannhet. Framför allt trivs du med att arbeta med människor.

Som stöd i arbetet tillhandahåller arbetsgivaren kontinuerlig metodhandledning i arbetsmetoden PBS och därtill erbjuds friskvårdsförmåner där massage, kultur och motion ingår.

För en tillsvidare anställning är behörighetskravet närvårdare eller motsvarande examen registrerad i Valvira. Om du saknar formell behörighet är du också välkommen med din ansökan och kan då vara aktuell för en tidsbegränsad anställning.

Vi ser gärna att du har arbetserfarenhet av motsvarande arbete samt har kännedom kring autismspektrum och andra funktionsvariationer men det är inte ett krav.

Den uppgiftsrelaterad lönen vid formell behörighet är 2550,78 € samt eventuella erfarenhetstillägg. Prövotid om 6 månader tillämpas och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kommunernas socialtjänst k.f. har hand om all kommunal socialvård, förutom barnomsorg och äldreomsorg. Förbundet ska främja invånarnas hälsa och välfärd samt sträva efter en likvärdig service i alla kommuner. Vi har ca 280 anställda indelade i verksamhetsområdena; tidigt stöd för barn och familj; barnskydd; vuxensocialarbete; funktionsservice och sysselsättning samt organisationsstöd.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
27.03.2023 kl. 15:00
Arbetets varaktighettillsvidare
Arbetstid38,25 h/v (periodarbetstid)
Skicka ansökan till

rekrytering@kst.ax eller

Kommunernas socialtjänst k.f., Skarpansvägen 30, 22100 Mariehamn

Kontakta

Föreståndare Jessica Eriksson, 018-532879, jessica.eriksson@kst.ax