Sommarpersonal, personlig assistent 75 %

Vi söker inför sommaren en personlig assistent till Kommunernas socialtjänst k.f. (KST) inom verksamhetsområdet funktionsservice- och sysselsättning.

Vi erbjuder dig en fin arbetsgemenskap och ett meningsfullt och omväxlande arbete. I företagshälsovården ingår sjukvård på allmänläkarnivå och i våra friskvårdsförmåner ingår massage, kultur och motion.

Personen som söker personlig assistent är rullstolsburen och behöver assistens i det egna hemmet i Mariehamn. Klienten behöver hjälp med allt i vardagen, såsom hygien, aktiviteter i det dagliga livet samt sondmatning.

Som personlig assistent är det bra om du är empatisk, omtänksam, har tålamod och god samarbetsförmåga. Som personlig assistent är det även viktigt att vara ansvarsfull, pålitlig och att ha en positiv attityd. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Det finns inget utbildningskrav för uppgiften men tidigare erfarenhet av liknande arbete och sondmatning är ett plus men inte ett krav då skolning kan ges på plats. Arbetsuppgiften kräver god förståelse och kommunikation i det svenska språket.

Anställningen är tidsbunden och inleds 1.6.2023 eller enligt överenskommelse och fortgår till 31.8.2023. Arbetstiden är 75% i periodarbetstid, dagar, kvällar och helger. Den uppgiftsrelaterade lönen är 75% av 2291,66 € samt eventuella erfarenhetstillägg. Prövotid om 1 månad tillämpas och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Kommunernas socialtjänst k.f. har hand om all kommunal socialvård, förutom barnomsorg och äldreomsorg. Förbundet ska främja invånarnas hälsa och välfärd samt sträva efter en likvärdig service i alla kommuner. Vi har ca

270 anställda och är indelad i verksamhetsområdena; tidigt stöd för barn och familj; barnskydd; vuxensocialarbete; funktionsservice och sysselsättning samt organisationsstöd.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
30.04.2023 kl. 15:00
Arbetets varaktighet31.8.2023
Arbetstid75% av 38,25h/v (periodarbetstid)
Skicka ansökan till

rekrytering@kst.ax

eller

Kommunernas socialtjänst k.f., Skarpansvägen 30, 22100 Mariehamn

OBS! MÄRK ANSÖKAN MED "SOMMARPERSONAL, PERSONLIG ASSISTENT 75%"

Kontakta

Socialarbetare Åsa Rosberg, 018-532 860 (mån-fre kl.9-10), asa.rosberg@kst.ax
Vik.socialhandledare Andreas Eriksson, 018-532 866 (mån-fre kl. 9-10), andreas.eriksson@kst.ax