Sommarjobb för vinkassa!

Om Smakbyn:

Vi är en anläggning för alla som gillar goda smaker och familjär stämning. Vi erbjuder bl.a. restaurang, gårdsbutik, destilleri, gruppaktiviteter, karamelleri, bageri, konferens..

Smakbyn drivs av kocken Michael Björklund, årets kock i både Sverige och Finland, vinnare av Robinson samt bekant från sociala medier och TV.

Vi erbjuder dig ett mångsidigt arbete som är roligt och omväxlande, lön enligt överenskommelse och kollektivavtal (PAM HoReCa) och ett mångkulturellt arbetsgemenskap! Stundvis är tempot högt, men humöret håller vi alltid uppe! Du får personalrabatt i alla Micke Björklunds restauranger (Niska, Hejm, Fröj, Estrad, BBQ Royale, Åland Distillery restaurant..).

Vi hjälper till med boende vid behov.

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som vinkassa från midsommar till augusti, fem dagar i veckan kl. 12-20. Du skall ha baskunskap på viner och drycker, kunna blanda enklare drinkar, tillverka dryckesbeställningarna till servitören, hjälpa till vid kassan, fylla och städa baren. Du behöver vara van vid stundvis högt tempo, språkkunskaper i engelska och svenska är nödvändiga, finska är meriterande.

I vårt team hjälper vi varandra mycket, och ingen dag är den andra lik!

Välkommen att lämna in din ansökan!

Lön: Enligt PAM Servicefackets kollektivavtal eller överenskommelse.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
30.04.2023
Arbetet börjar23 juni
Arbetets varaktighet5-6 veckor
Arbetstid5 dagar i veckan kl. 12-20
LönEnligt PAM Servicefackets kollektivavtal
Skicka ansökan till

anni@smakbyn.ax

Kontakta

Anni Lindborg, +3581843666, anni@smakbyn.ax