Sjukskötare 100%

På Oasen boende- och vårdcenter i Jomala arbetar ca 100 personer. Oasens verksamhet innefattar tre institutionsavdelningar varav två är demensavdelningar, ett ESB-boende, dagverksamhet och fysioterapi. Just nu har vi fokus på att utveckla verksamheten med olika projekt i tvärprofessionella grupper.

Vi lediganslår nu en sjukskötarbefattning om 100 %.

Som sjukskötare vid Oasen får du möjlighet att utveckla din kompetens genom att arbeta i ett multiprofessionellt team i vården av multisjuka äldre klienter. Du får möjlighet att utveckla din förmåga till kliniskt beslutsfattande samt leda och samarbeta med teamet. Du erbjuds möjlighet att påverka och utveckla vår verksamhet utifrån dina intresseområden/din specifika kompetens genom att vara del i uppstartat kvalitetsarbete. Vi ser gärna att du har ett särskilt intresse för dokumentation och/eller säker läkemedelsbehandling.

Arbetet innebär huvudsakligen tvåskiftsarbete. Under kvälls- och helgpass är du ensam sjukskötare i tjänst. Du har ansvar för att bedöma klienternas behov och status och kunna fatta snabba beslut vid behov. Vidare har du en arbetsledande funktion för Oasens institutionsavdelningar och kommer vara en viktig del av vårt team. Vi söker därför dig som är utbildad sjuksköterska och med fördel har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen och/eller med multisjuka äldre personer. Du vill arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt både i vårdarbetet och i din ledarskapsroll. Du är van att arbeta självständigt och har god ledarskaps- och samarbetsförmåga.

Vi vill värna om din arbetshälsa och du erbjuds möjlighet att ta del av våra personalförmåner som bland annat friskvård.ax.

Du bör vara legitimerad sjukskötare och inskriven i Valviras register.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med §48 i Lagen om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

Om du är en engagerad sjuksköterska som vill ta dig an denna utmaning, så ser vi fram emot att höra från dig. Välkommen att skicka in din ansökan!

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
22.03.2023 kl. 16:00
Arbetet börjar2 april eller enligt avtal
Arbetstidenligt AKTA
LönGrundlön 3 185,44
Skicka ansökan till

ansokan@oasen.ax

Kontakta

Stefan Simonsen, 018 373210, stefan.simonsen@oasen.ax