Servicerådgivare

Ålandsbanken är en utmanare i bankvärlden som väcker uppmärksamhet med sitt vinnande sätt att bygga kundrelationer och med sitt starka sociala engagemang. Kundfokus och tillgänglighet är ledord i vår verksamhet.

Vi söker en Servicerådgivare till vårt dagligbanksteam på Citykontoret i Mariehamn samt Godby vid behov.

Din profil

För att lyckas i rollen som servicerådgivare bör du ha ett strukturerat arbetssätt och förmåga att arbeta självständigt samt tidvis klara av ett snabbt arbetstempo. Du har ett högt engagemang och tar ansvar för din del av helheten. Du är ofta kundens första kontakt med banken, och eftersom utmärkt kundservice är kärnan i Ålandsbanken söker vi dig som är utåtriktad, och trivs med att arbeta med människor och bygga relationer.

Vi ser gärna att du har en lämplig utbildning, t.ex. merkonom/tradenom och erfarenhet av kundservice. Som person är du kommunikativ och drivande med ett affärsmässigt tänk.

Att bli en del av oss

Vi erbjuder dig ett mångsidigt och intressant arbete tillsammans med ambitiösa, kunniga kollegor som har fokus på att lösa varje enskild kunds ärende på bästa sätt. Till dina arbetsuppgifter hör att betjäna kunder i dagligbanks- och rådgivningsärenden och att aktivt delta i försäljningsarbete av bankens tjänster och produkter. Rollen är bred och den ger en bra inblick i hela bankverksamheten.

Att arbeta på Ålandsbanken

Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig som blir en del av laget Ålandsbanken!

https://www.alandsbanken.ax/om-oss/karriar/arbeta-pa-alandsbanken

Vill du veta mer?

Tjänsten är en tillsvidare anställning med placeringsort Mariehamn samt Godby vid behov.

Närmare upplysningar kring tjänsterna ges av gruppchef Eva-Mari Berglund eller HR-specialist Marie Löfström, tfn 0204 29011.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
26.03.2023
Arbetets varaktighettillsvidare
Arbetstid37 timmar/vecka
Kontakta

gruppchef Eva-Mari Berglund eller HR-specialist Marie Löfström, tfn 0204 29011