Redovisare Group Finance

Brinner du för ekonomisk rapportering? Se hit, för vi vill bli fler!

Ålandsbanken erbjuder dig en kul och utmanande arbetsplats i en föränderlig bransch där våra medarbetare står i fokus. Nu finns chansen att bli en del av vår gemenskap då vi till avdelningen Group Finance i Mariehamn söker en Redovisare till vår Bokslutsgrupp.

Din roll

Som en del av Bokslutsgruppen kommer du att sitta med ett team tillsammans med koncernredovisningsekonomer. Du kommer att ha en viktig roll i koncernens redovisning och rapportering vilket innebär att ansvara för löpande bokföring, redovisnings- och skattefrågor, bokslutsarbete, analys och finansiell rapportering även till myndigheter. Vi arbetar kontinuerligt med att uppgradera och komplettera vår finansiella systemplattform och förbättra våra processer och du kommer att ansvara för dataflöden och ha en viktig roll i utvecklingen av våra ekonomisystem och arbetssätt.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning på högskolenivå inom redovisning/ekonomi, gärna i kombination med IT. Vi tror att du som söker har praktisk erfarenhet av redovisning och förutsätter att du är förtrogen med Excel, har god IT-vana samt är intresserad av dataflöden och system. Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystemen Business Central, Cognos Controller och IBM Planning Analytics (TM1).

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och som person är du engagerad, noggrann, effektiv och har ett metodiskt arbetssätt. Du motiveras av att uppnå resultat och trivs i en föränderlig miljö. Du har lätt att samarbeta och arbetar för en god stämning på avdelningen.

Att bli en del av oss på Group Finance

Du blir en del av en ambitiös och resultatinriktad avdelning där vi är lösningsfokuserade och målinriktade. Vi har en öppen och flexibel kultur där frihet under ansvar och feedback är några av hörnstenarna. Vi älskar utmaningar och drivs av att göra våra kunder och intressenter mer framgångsrika.

Läs gärna mer om vad vi erbjuder dig som blir en del av laget Ålandsbanken!

https://www.alandsbanken.ax/om-oss/karriar/arbeta-pa-alandsbanken

Närmare information om tjänsten får du av Gruppchef Anna Debrén, e-post:

anna.debren@alandsbanken.fi eller HR-specialist Camilla Husell, e-post:

camilla.husell@alandsbanken.fi. Sista ansökningsdag är 10.04 2023, men vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden, så vänta inte med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan och CV redan idag.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
10.04.2023
Arbetets varaktighetTillsvidare
ArbetstidHeltid
Kontakta

Närmare information om tjänsten får du av Gruppchef Anna Debrén, e-post: anna.debren@alandsbanken.fi
eller HR-specialist Camilla Husell, e-post: camilla.husell@alandsbanken.fi