Receptionistbiträde Park Alandia Hotell

Park Alandia Hotell är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus. Hos oss jobbar 32 personer året runt och i sommar behöver vi förstärkning av 1 pigg och glad kollega till vår reception. I receptionen arbetar vi alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår ambition är att varje gäst ska trivas och få en härlig upplevelse hos oss.

Det är med stolthet vi ärligt kan säga att kundservicen i vår reception får höga poäng i hotellrecensionerna. Här trivs både gäster och receptionspersonal.

Dina arbetsuppgifter

Som receptionistbiträde är du företagets ansikte utåt. Tillsammans med det övriga teamet i receptionen ger du service i världsklass till våra gäster. Vi söker dig som har stor servicekänsla och tycker om att sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare.

Arbetsuppgifterna består av följande:

- In- och utcheckningar

- Telefonväxel

- Ta emot bokningar via telefon och mail

- Kassahantering

- Fakturering och övriga administrativa uppgifter

- Övriga förekommande receptionsuppgifter

Personliga egenskaper

Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du bör också ha god struktur i ditt arbete samt ordning och reda runt om dig. Som receptionistbiträde bör du vara social och kommunikativ och ha en naturlig fallenhet till att ta initiativ till samtal med våra gäster.

Kvalifikationskrav

Erfarenhet av tidigare arbete i reception och kunskaper i hotellsystemet Opera är meriterande men inte ett krav. Du behöver kunna svenska, finska och engelska i både tal och skrift. Våra gäster kommer från hela världen men mestadels från Finland och Sverige.

Vi önskar att du är 20 år fyllda.

Varaktighet

Tjänsten är tidsbunden över sommaren (ca 6 veckor) med möjlighet till extra arbete under hösten. Arbetet sker under vardagar och arbetstiden är

6-7 timmar/dag. En viss flexibilitet önskas för ändringar vid behov.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
30.04.2023 kl. 23:59
Arbetets varaktighetaugusti
ArbetstidDagspass
LönLön enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Vi ser framemot att läsa din ansökan och hoppas du skickar in den tillsammans med din CV redan idag till jobb@parkalandia.com!

Viktigt att du skriver i ämnesraden i mejlet vilken tjänst du söker då vi har flera annonser utannonserade. Sista ansökningsdag är den 31.3.2023, men intervjuer kommer att ske löpande och platserna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdag.

Kontakta

Har du frågor kontakta Johanna på johanna@parkalandia.com eller ring 018-14130.