Receptionist

Är du vår nya receptionist? Havsvidden Resort söker nu erfarna servicestjärnor som vill bli en del av vårt härliga team.

Vi söker en receptionist från Maj och två från midsommar. Som receptionist jobbar du med att ta hand om våra gäster på bästa sätt.

Arbetstiden är oregelbunden, förlagd både på vardagar och helger samt röda dagar. Vi arbetar i skift och både tidiga morgnar och sena kvällar förekommer.

Tjänsten innefattar bland annat: - Gästservice, ta hand om våra gäster på bästa sätt - Sedvanliga receptionsuppgifter, såsom tex in- och utcheckning, telefonsamtal, mail & bokning - Att vara våra gäster behjälpliga med diverse frågor och önskemål före, under och efter deras vistelse - Försäljning av de produkter som finns i receptionen samt under vissa tider viss barförsäljning - Att hålla ordning och reda i receptions- och lobbyområde - Assistera Grupp- & Konferenskoordinatorn vid konferenser och andra evenemang - Att alltid vara uppdaterad på, samt följa, våra policys, rutiner och checklistor - Ansvar av jourtelefon nattetid en del nätter - Rapportera dagliga händelser till receptionschefen Vi letar efter dig som är en god kommunikatör, noggrann och organiserad, snabbtänkt och kan hantera många bollar i luften samtidigt.

Vidare är du en riktig glädjespridare som tycker att god service inte bara är viktigt utan även roligt. På Havsvidden tror vi mycket på potential och värdesätter rätt attityd och vilja högt, men en viss erfarenhetsgrund att utgå ifrån är nödvändig i denna roll då du snabbt kommer få mycket eget ansvar.

Vi ser därför gärna att du har minst ett års erfarenhet av arbete i reception eller annat serviceyrke. För att vårt hotell ska vara en högklassig upplevelse för våra gäster, måste samarbetet mellan alla avdelningar alltid fungera väl.

Därför är det viktigt att du är en naturlig lagspelare som är ansvarstagande, strukturerad, initiativtagande, arbetar effektivt och med enkelhet hanterar ett högt tempo, utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden.

Flytande kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav. Finska är meriterade.

Ansökningar behandlas löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte - hör av dig till oss redan idag om du kan vara den vi söker!

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
16.04.2023
Arbetets varaktighetSeptember/Oktober
ArbetstidHeltid
Skicka ansökan till

emanuel@havsvidden.com

Kontakta

Emanuel, 018 49 408, emanuel@havsvidden.com