Projektledare - mobilt ungdomsarbete i skärgården

SKUNK- skärgårdsungdomarnas intresseorganisation, anställer en projektledare för vårt nya projekt mobiltuppsökande arbete.

En husbil för att arbete uppsökande blir ett av de verktyg som projektledaren har till sitt förfogande, dessutom finns 2 internationella volontärer och en Erasmus+ trainee. En del av arbetet är att utveckla vårt digitala ungdomsarbete som blanda annat görs på Discord men vi kommer också under våren arbete med VR och andra verktyg med syfte är att skapa förutsättningar så att ungdomar kan få nya kunskaper och erfarenheter på olika områden. Projektledaren ska leda projektet och jobba uppsökande i skärgården inspirera, engagera och ta vara på ungas idéer och utveckla deras möjligheter på olika områden. Uppdraget är att engagera - inte aktivera ungdomar. I uppdraget ingår också att starta, samordna och utveckla projekt inom till exempel kultur, idrott och demokrati och att stötta och coacha elevråden och deras handledare. Arbetet görs tillsammans med ungdomar.

Våra krav är att du är utbildad eller har annan erfarenhet av pedagogiskt barn- och ungdomsarbete samt lätt för att kommunicera med unga. Mänskliga rättigheter och demokratiutveckling skall vara utgångspunkten i ditt arbete. Du skall ha lätt för att samarbeta med interna och externa partners och ha hög kvalitetsmedvetenhet. Du skall ha genusmedvetenhet och ett normkritiskt förhållningssätt. Du bör vara strukturerad i ditt arbete, ha sinne för logistik och god organisationsförmåga. Tidigare erfarenhet av projektledning är meriterande. Du bör kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god initiativförmåga som stöd för ditt arbete har du styrelsen och verksamhetsledaren.

Du behöver ha B-körkort.

Helhetslön, nivån beroende på kompetens och erfarenhet.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
12.12.2022
Arbetets varaktighetett år med eventuell möjlig förlängning
Skicka ansökan till

Ansökan med CV samt personligt brev skickas till: info@abfaland.ax

Kontakta

Mia Hanström, +358400784871, info@abfaland.ax