Product Specialist, Team Deposit & Central Systems

Är du driven, strukturerad, ekonomi- och teknikintresserad? Är du dessutom nyfiken på Agila metoder - då är det exakt dig vi söker!

Till vårt Team Deposit & Central systems söker vi dig som vill vara med och skapa framtidens inlåningslösningar för banker och finansiella institut.

Din profil

Vi söker dig som är nyfiken, social och gillar när det är många saker på gång.

Du behöver vara flexibel, noggrann och ha öga för detaljer. Du är strukturerad och lättlärd och delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor. Tidigare erfarenhet från arbete inom inlåningsområdet är meriterande.

Du är en lagspelare som gärna tar ansvar och vill leverera lösningar med hög kvalitet.

I rollen som Product Specialist är kommunikation det viktigaste verktyget och du behöver därför ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska, finska är meriterande.

Vad kan Crosskey erbjuda dig

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av professionalism, öppenhet och genuint engagemang. Vi erbjuder dig en kul och utmanande arbetsplats i ett nytänkande företag där våra anställda står i fokus. På Crosskey jobbar vi med frihet under ansvar där du får jobba i en öppen miljö med snabba förändringar tillsammans med drivna och kunniga kollegor.

Dina utmaningar

Till ditt ansvar i utvecklingskedjan hör framförallt kravställning och test. Erfarenhet av kravställning är inte ett krav, det kan vi lära dig - men vi hoppas att det väcker din nyfikenhet.

I rollen som produktspecialist är du också i mångt och mycket länken mellan våra utvecklare och våra kunders specialister.

Placeringsort för tjänsten är Mariehamn eller Åbo.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
11.12.2022
Skicka ansökan till

Sänd din ansökan idag eller senast 11 december. Intervjuer sker löpande. https//www.crosskey.fi/career/.

Kontakta

Team Manager Markus Josefsson, +358 457 595 8237 eller HR Manager Monika Sigmark på +358 40 717 8456.