Personlig assistent max 50h/månad

Kommunernas socialtjänst k.f. (KST) söker en tillsvidareanställning som personlig assistent inom verksamhetsområdet Funktionsservice och sysselsättning.

Anställningen som personlig assistent omfattar max 50 timmar per månad och är till en äldre kvinna som är bosatt i Hammarland.

Detta är en ypperlig chans för dig som vill tjäna lite extra pengar på sidan av ditt deltidsarbete och samtidigt hjälpa en äldre dam med sina vardagliga göromål. Omfattningen på uppdraget är två tillfällen per vecka där det ingår att åka och handla, gå på promenader samt hjälpa till med andra vardagliga sysslor.

I kvinnans hem finns även en hund varav hundvana önskas. Du behöver även ha tålamod och regelbundenhet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Det finns inget utbildningskrav för uppgiften.

Anställningen är tillsvidare och inleds omgående eller enligt överenskommelse. Den uppgiftsrelaterade lönen är max 30,67 % av 2291,66€, samt eventuella erfarenhetstillägg. Prövotid om 6 månader tillämpas och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Kommunernas socialtjänst k.f. har hand om all kommunal socialvård, förutom barnomsorg och äldreomsorg. Förbundet ska främja invånarnas hälsa och välfärd samt sträva efter en likvärdig service i alla kommuner. Vi har ca 280 anställda och är indelad i verksamhetsområdena; tidigt stöd för barn och familj; barnskydd; vuxensocialarbete; funktionsservice och sysselsättning samt organisationsstöd.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
30.04.2023 kl. 15:00
Arbetets varaktighettillsvidare
Arbetstidmax 50h/månad
Lönmax 30,67% av 2 291,66 €
Skicka ansökan till

rekrytering@kst.ax eller Kommunernas socialtjänst k.f., Skarpansvägen 30, 22100 Mariehamn.

OBS! MÄRK ANSÖKAN MED "PERSONLIG ASSISTENT max 50h/månad"

Kontakta

Socialhandledare Antonia Brandt, 018-532 863 (vardagar kl. 9-10), antonia.brandt@kst.ax eller
Socialhandledare Andreas Eriksson, 018-532 866 (vardagar kl. 9-10), andreas.eriksson@kst.ax