Personlig assistent, 38,25h/v

Vi söker en personlig assistent till Kommunernas socialtjänst k.f., inom verksamhetsområdet funktionsservice- och sysselsättning.

Vi erbjuder dig en fin arbetsgemenskap och ett meningsfullt och omväxlande arbete. I företagshälsovården ingår sjukvård på allmänläkarnivå och i våra friskvårdsförmåner ingår massage, kultur och motion.

Personen som söker personlig assistent är en aktiv kvinna i 40-års åldern, boende på landsbygden. Kvinnan är rullstolsbrukare och behöver hjälp med allt i vardagen, både i och utanför hemmet. Assistenten stödjer klienten i vardagliga situationer och vid fritidsintressen samt hjälper till vid förflyttningar, vid träning i bassäng och är där för att stödja och underlätta vid smärtpåslag. I arbetet kan även resor med övernattning ingå och politiska möten kan förekomma. I hemmet finns pälsdjur.

Som personlig assistent är det bra om du är empatisk, omtänksam, har tålamod och god samarbetsförmåga. Som personlig assistent är det även viktigt att vara ansvarsfull, pålitlig och att ha en positiv attityd. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Det finns inget utbildningskrav men tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande för uppgiften samt god förståelse och kommunikation i det svenska språket.

Den uppgiftsrelaterade lönen är 2291,66 € samt eventuella erfarenhetstillägg. Prövotid om 6 månader tillämpas och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser framemot Din ansökan!

Kommunernas socialtjänst k.f. har hand om all kommunal socialvård, förutom barnomsorg och äldreomsorg. Förbundet ska främja invånarnas hälsa och välfärd samt sträva efter en likvärdig service i alla kommuner. Vi har ca

270 anställda och är indelad i verksamhetsområdena; tidigt stöd för barn och familj; barnskydd; vuxensocialarbete; funktionsservice och sysselsättning samt organisationsstöd.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
12.12.2022 kl. 15:00
Arbetet börjar3 januari eller enligt överenskommelse
Arbetets varaktighetTillsvidare
ArbetstidHeltid, 38,25 h/v
Skicka ansökan till

rekrytering@kst.ax eller Kommunernas socialtjänst k.f., Skarpansvägen 30, 22100 Mariehamn

OBS! MÄRK DIN ANSÖKAN MED "ASSISTENT 38,25h/vecka"

Kontakta

För närmare information kontakta socialhandledare Antonia Brandt, 018 532863 (vardagar kl. 9-10), antonia.brandt@kst.ax