Personlig assistent 26 h/månad

Vi söker en personlig assistent till Kommunernas socialtjänst k.f., inom verksamhetsområdet funktionsservice- och sysselsättning.

Vi erbjuder dig en fin arbetsgemenskap och ett meningsfullt och omväxlande arbete. I företagshälsovården ingår sjukvård på allmänläkarnivå och i våra friskvårdsförmåner ingår massage, kultur och motion.

Personen som söker personlig assistent är en äldre man med synskada.

Arbetet som assistent är varierande men innebära i detta uppdrag i första hand gemensamma promenader. I arbete ingår även att tillsammans med personen delta i aktiviteter samt att praktiskt hjälpa till med vissa hushållssysslor och att läsa högt för klienten.

Som personlig assistent är det bra om du är empatisk, omtänksam, har tålamod och god samarbetsförmåga. Som personlig assistent är det även viktigt att vara ansvarsfull, pålitlig och att ha en positiv attityd. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Det finns inget utbildningskrav för uppgiften men vaccinationsskydd i enlighet med 48a § i Lag om smittsamma sjukdomar (1227/2016) är ett krav.

Prövotid om 6 månader tillämpas och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Obs! märk din ansökan med "personlig assistent 26h/månad"

Kommunernas socialtjänst k.f. har hand om all kommunal socialvård, förutom barnomsorg och äldreomsorg. Förbundet ska främja invånarnas hälsa och välfärd samt sträva efter en likvärdig service i alla kommuner. Vi har ca 270 anställda och är indelad i verksamhetsområdena; tidigt stöd för barn och familj; barnskydd; vuxensocialarbete; funktionsservice och sysselsättning samt organisationsstöd.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
15.12.2022 kl. 15:00
Arbetets varaktighettillsvidare
Lön14,06€ i timmen samt eventuella tillägg
Skicka ansökan till

rekrytering@kst.ax eller Kommunernas socialtjänst k.f., Skarpansvägen 30, 22100 Mariehamn

Kontakta

Maija Repele, 018-532 865 (vardagar kl. 9-10), maija.repele@kst.ax