Personal till restaurang

Vi söker nu personal till restaurangen Salteriet på Sottunga för sommarsäsongen 2023

Som medarbetare i restaurangen har du en väldigt viktig roll att våra kunder får en utomstående upplevelse när de besöker oss. Du arbetar med restaurangens alla mångsidiga arbetsuppgifter, vilket innebär bland annat kundbetjäning i kassan och salen, tillredning av mat och bakverk, städning och diskning. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt hygienpass och serveringspass är ett plus, dock inget krav. Vi garanterar en god inskolning till jobbet.

Rätt attityd är det viktigaste vi söker, det vill säga att ha motivationen att erbjuda Salteriets kunder utmärkt service. Vi betjänar våra kunder på svenska, finska och engelska så vårt önskemål är att du behärskar åtminstone två av dessa språk flytande. Restaurangen har A-rättigheter, så du måste vara 18 år gammal. Av personal som jobbar i köket förväntar vi oss salmonellaintyg.

Förutom mångsidiga arbetsuppgifter erbjuder vi dig en god och stödjande arbetsmiljö och bra arbetserfarenhet. Vi erbjuder jobb från början av juni till mitten av augusti. Det är även möjligt att jobba en kortare tid under högsäsongen från början av juli till första veckan i augusti. Jobbet börjar i början av juni och pågår till 15.8.2022. Arbetstiden är ca 37,5 timmar per vecka med varierande arbetstider morgon till kväll såväl vardagar och helger. Vår restaurang betjänar våra kunder måndag-söndag kl. 14-21, men vi erbjuder även morgonturer. Lönen betalas enligt kollektivavtalet och vi erbjuder boende (gemensamt boende med restaurangens personal).

Blev du intresserad?

Skicka in din ansökan och CV så snart som möjligt, men senast 16.4.2023 till restaurangägarna Kirsi Helander och Janne Alatalo per e-post: info@sottungagasthamn.fi. Berätta i din ansökan varför just du skulle vara ett bra tillägg till Salteriet och även när du kan börja jobba och hur länge du har möjlighet att jobba. Vi går igenom ansökningar fortlöpande och anställer genast när vi hittar rätt person. Ifall du vill ha tilläggsuppgifter, så kan du mejla eller ringa Janne, tel. 050 438 5630.

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
16.04.2023 kl. 23:59
Arbetet börjar2 juni eller enligt överenskommelse
Arbetets varaktighetjuni/juli-augusti
Arbetstideller heltid
Lönenligt kollektivavtal
Skicka ansökan till

info@sottungagasthamn.fi

Kontakta

Janne Alatalo, tel. 050 438 5630, info@sottungagasthamn.fi.