Operatörer

Vi söker kontinuerligt Operatörer till vår fabrik i Godby.

Optinova mågottfabriken har ett tydligt syfte: Att öka kvaliteten i vardagen. Ett av våra viktigaste mål är att bli den bästa arbetsplatsen och vi jobbar aktivt varje dag mot det målet.

I Godbyfabriken tillverkar och efterbearbetar vi avancerad polymerslang för krävande medicinskt bruk. Vi tillverkar slangen genom något som kallas extrudering. Som operatör arbetar du i renrum med extrudering och/eller efterbearbetning. Vår slang är globalt känd för sin kvalité, den sk Optinova-kvaliteten, som efterfrågas i stora delar av världen.

Tjänstens krav

Vem söker vi?

Vår ISO13485 certifiering tillsammans med din noggrannhet och precision är grunden för oss att upprätthålla den kvalitet vi är kända för.

Har du en positiv attityd? Är du hjälpsam, ansvarstagande och noggrann? Är du nyfiken på och intresserad av teknik och vill dyka in i extruderingens och efterbearbetningens värld? Då kan du vara den vi söker. Har du någon form av teknisk utbildning eller erfarenhet av verkstadsarbete ser vi det som en klar merit. Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift behövs då det är vårt arbetsspråk.

Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt jobb i ett växande företag där vi tillsammans jobbar för att alla ska trivas och utvecklas.

Utbildning sker i jobbet. Jobben är tillsvidare, på heltid i 3-skift. Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan! Vi intervjuar fortlöpande.

För mer information kontakta Produktionsledarna Sebastian Cederberg, sebastian.cederberg@optinova.com, eller Patrick Palmu, patrick.palmu@optinova.com

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
30.06.2023
Arbetets varaktighettillsvidare
Kontakta

För mer information kontakta Produktionsledarna Sebastian Cederberg, sebastian.cederberg@optinova.com, eller Patrick Palmu, patrick.palmu@optinova.com