Nattreceptionist

Strandnäs Hotell är ett familjärt och lugnt hotell med många stamgäster beläget en dryg kilometer från Mariehamns centrum. Vi erbjuder ett brett utbud av logi. Allt från det lilla enkelrummet till flerbäddsrum för familjer och grupper av olika slag. Våra gäster brukar uppskatta den flexibla och familjära stämningen i kombination med våra välstädade och fräscha rum. Vi har 59 hotellrum i olika storlekar, 10 semesterlägenheter, ett hus samt ett speciellt boendealternativ för grupper.

Vi söker nu nattreceptionister för sommaren 2023.

Vi söker dig som är minst 18 år och kan kommunicera med våra gäster på ett avslappnande och trevligt sätt. Du behöver kunna svenska och engelska, gärna även finska. Andra språkkunskaper är till din fördel. Alkopass och ordningsvaktskort är meriterande.

Tidigare erfarenhet inom hotell- eller servicebranschen är en fördel men inget krav, det viktigaste är att du har viljan att lära dig.

Vår reception är bemannad dygnet runt under högsäsong så vi arbetar i tre olika skift. De vanligast förekommande arbetsuppgifterna i reception är

in- och utcheckning av gäster, försäljning av logi och hotellets övriga tjänster. Som receptionist är du ansiktet utåt och du bör ge våra gäster ett positivt och vänligt bemötande, du bör vara stresstålig, ha ordningssinne, vara flexibel, gilla teamwork men även kunna jobba självständigt och ta egna beslut.

Tjänsten som nattreceptionist är tidsbunden över sommaren med eventuell möjlighet till extra arbete under hösten.

Intervjuer kommer att ske löpande och platserna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdag.

Är du den vi söker? Skicka in en ansökan idag!

Fakta om tjänsten
Sista ansökningsdag
31.03.2023
Arbetets varaktighetmitten av augusti
Skicka ansökan till

info@strandnashotell.ax